Skellefteå AIK vann..! 4-2

Igår, lördag, var vi och såg hockey med Jockes familj. Redan innan vi hunnit bänkat oss, eller rättare sagt, innan jag förståt att matchen börjat så blev det mål för AIK.
Albin var med, han satt som ett ljus första perioden, andra var han lite mer missnöjd. Han somnade nästan men då blev det återigen ett mål.
Under 3.e perioden hade han fått mat och var rätt nöjd. Han lekte lite med nappen och klappade händerna, som alla andra gjorde i publiken.

Jag trodde att han skulle somna på väg tillbaks till Sjöbotten efter hockeyn, men han var vaken och han var pigg som en mört HELA kvällen. Så mellan 11:30 och 21:00 sov Albin bara 25 min!!! Igår kväll tog han flera steg, från bord till bord, mellan farmor och faster osv.. Det var helt otroligt att se. Men självklart så slutar alltid lek med att någon gör sig illa. Precis innan vi skulle åka så snubblade han då han kröp och landade på läppen. Det blev inte så farligt, så här i slutändan. För idag syns det ingenting. Men det kom lite blod igår kväll.

Han hittade torkskåpet hos sin farmor och farfar och alla deras klädnypor och städgrejer. Det var jätte spännande!


Undrar om han blir sin mamma upp i dagen?????

Nu till filmen:
Den var sådär, ganska spännande. Men väldigt enkel och tråkig stundtals. Se och avgör själv. Ikväll blir det iallafall en annan film.!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
<