The secret is out..

... å härliga härliga hemlis =)

Nä, så märkvärdigt är det inte.. Men att bli med hus är ju rätt stort, åtminstone för oss. Så, eftersom halva Sverige vet redan så är det väl lika bra att berätta. Det blev ju som ändå officiellt i lördas då många gratulerade =)
Så, "syster yster in law", inga bebisar på G ;-)
 Även om det vore rätt mysigt att se ut så här igen.. hehe..

I helgen har vi varit barnlösa, iaf halva lördan och söndan. Vi var och såg Stand Up i Umeå med Özz, Soran, Måns och Björn. Özz, rockar!!


Vi åt på Oleary´s, vilket kanske inte var det mest ultimata. Fick trängas med buffliga vänner och vänta länge innan maten kom på bordet. Men det var trevligt att träffa vänner och väldigt skönt att sova på hotell.

På söndan steg vi upp kl 9, rena rama sovmorgon för oss!! Vi åt frukost och handlade innan vi åkte hem till Albin som verkar haft det riktigt bra. Han blev glad att se oss, men han verkade inte saknat oss nå mycke alls, så det kändes väldigt skönt. Tack till mormor som ställde upp och skötte det galant.
Vi hade inte tänkt det, men vi åkte förbi Sjöbotten innan vi for för att bada (babysim). Gott fika och mycket tjatter. Så självklart en massa kelande med kattungarna.

Albin somnade i bilen på väg hem och ligger just nu och pratar för glada livet i sin säng. Jag har bara lagt ner honom och en himla massa nappar, han verkar inte det minsta missnöjd ännu...
Ikväll ska jag och Jocke se "Varg", så snart han kommit hem.

Håll dig uppdaterad, mer är på G!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
<