Trettondagsafton...

Vilket super initiativ av oss! Vi beställde pizza och samlade upp vuxna och barn från hela byn, totalt var vi ca 11-13 par. Några åkte hem lite tidigare medan vi andra stannade och spelade Buzz, såg ishockey och umgicks. Det var jätte trevligt, detta måste vi bara göra igen!



Idag har vi varit och grillat nedanför Flarkberget med några vänner, det var jätte mysigt, även om de flesta frös trots att de försökte släppa lös barnasinnet.. Sen har det snöat och snöt i massor... Men det är bra, mer vill vi ha..!

Idag går mina tankar till Thorvald Frisk som avled igår. En pensionerad man med en stark passion för snickerier. Han snickrade bla vårt fina barnbord som Albin har. En far, en farfar, en morfar och en älskad man. Vila i frid! Vi tänker på dig och de anhöriga.

Kommentarer
Postat av: camilla

jätte trevligt igår! super initiaiv..:D gör ja gärna om....

2009-01-06 @ 18:46:15
URL: http://mixie66.blogspot.com
Postat av: miriam

Tänker på er!

Tack för igår, det var super=) Kram

2009-01-06 @ 23:33:38
Postat av: Linda

Riktigt trevliga två dagar hade vi ;) måste göras om!!! De gick jätte bra idag med inskolningen de va så lungt bara 2 barn där idag men i morron blir de desto fler :)Jag har oxå längtat efter detta men nånstans så e de lite "pirrigt" oxå :) Ha en jätte bra kväll!! Kram

2009-01-07 @ 21:16:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
<