Nu är det vinter..

...man tar kälkarna fram och vantarna på...la la la la..

Det snöar ute som ni kanske förstår! Albin ligger i vagnen och gosar, blir två sovperioder idag. Han somnade kl 19 igår och vaknade efter en timme och kunde inte somna om.
Jag känner mig som världens sämsta mamma, vi höll på i 2 timmar. Men han vägrade. Så tillslut la vi honom i hans säng och han fick sitta där och skrika/gråta. De första 10 min var jag mest arg, sen övergick min ilska i sorg och jag började också lipa. Jag la ner honom och lugnade honom sen gick jag därifrån, självklart började han gråta hysteriskt igen. Jag också.. så.. typ 5 min kunde jag hålla mig sen gick jag dit och tog upp honom. Då upptäckte jag att Jocke minsann sover! Han ligger där och snarkar i lugnan ro!, jäkla karl!
Hursomhelst så somnar Albin direkt i min famn, alldeles utmattad av gråt. Jag gråter en skvätt till för att jag är en sån elak mamma, sen somnar jag med.

Nu på morgonen har jag städat ur min och Albins toa. Det går hursomhelst inte att använda den, avloppet är helt tätt. Så det har jag pysslat med + att jag tagit hand om Albin, lagt honom till att sova, tvättat 2 maskiner och packat inför helgen. Det visade sig att min älskade, kära, underbara sambo hade glömt det mesta. Så jag har packat åt mig, Albin, Jocke och Tara. De ni!

Ni ska jag ta det lugnt en stund sen bär det av att hämta syster på BAS, åka in till stan och snabbhandla lite och sen landa i Sjöbotten inatt..

Kanske uppdaterar imorgon!! =)

Snö singlade ner på morgonen....

I morse då vi klev upp så snöade det, även om det var väldigt lite. Men fort klarnade det och snön försvann. Jag och Albin gick till BAS, jag jobbade lite och Albin busade runt  på alla de möjliga ställen. Syster Yster var tillbaks från sjukdom så Tara fick busa lite med Kammo. Men eftersom Kammo är rätt så liten i jämförelse så hade Tara det rätt svårt att hantera situationen.
Kring luch (11:00) gick jag och Albin hem och han höll nästan på att somna i vagen. Men, lunch först! Då vi ätit la jag honom i vagnen och han somnade nästan direkt.
Han sov mellan 11:30-14:10, jäääääätte skönt!! Han brukar ju sova så länge så han bara sover en gång.

Då han vaknade fick han banan och jag förberedde middan, pannkaka. Jocke var hemma strax efter fyra och vi åt pannkakor m sylt och glass tillsammans. Ikväll har vi packat inför vår lilla tripp till Piteå, företagsfest med Jockes jobb. Vi ska se stormen.. Vilket ska bli väldigt spännande. Sen ska vi äta god mat och dricka GOD DRYCK!!!

HELVETE HELVETE HELVETE!!!!

Har precis suttit och skrivit om min JÄKLA dag som bara gått åt HELVETE hela tiden.. Typ ett A4 av klagomål, men det visar sig att datorn också är emot mig idag..
Så, idag får ni tyvärr inte höra om min dag.. För jag orkar INTE skriva mer. Men jag kan sammanfatta kort..

Jäkla hund, skitunge och lite sömn... = En hund som rymde igen, på väldigt kort tid, missade sin promenad. Ett barn (min son tydligen) som häller ut Taras vattenskål (nyfylld) över sig och golvet och som grädde på moset vägrar sova bara för att idag hade mamma bestämt att hon också skulle vila. Vet inte om han är i någon fas där han absolut inte kan sova utan mig. För det har varit så nu i några nätter då han vaknar och bara mammas säng duger..+ att han vaknar i panik och är svårtröstlig..

Men hur som helst så slutar dagen, nja, kanske inte är slut än, i en väldans massa packande.

Här är en bild på Albin som klättrat upp på damsugaren och hälsar på Tara genom grinden. Den blev ditsatt idag för att Albin inte ska vara där och Tara är OLYDIG!

Så imorgon hoppas jag på en bättre dag och INATT HOPPAS JAG FÅ SOVA!!! Fattar inte hur jag kan vara SÅ TRÖTT!!

64 spjälor!!

Har nu målat Albins spjälsäng, eller betsat om jag ska vara exakt. Mina fingrar känns väldigt konstiga, både för att jag är iskall och krampaktigt hållit både pensel och sängdelar..

Så, give me some cred! Jag känner mig jätte duktig.. Nu är det ju BARA 2 varv med lacken också! =)

VINN MED MIG!!

Klicka på denna länken och få chansen att vinna.

Jag valde den bärbara datorn, vad väljer du??

http://se.limbino.com/c01/link/s9mvnqvbsc

Barnsäkert!

Idag var jag och hämtade ut grindarna som vi beställ till trappen, 2 st, en uppe och en nere. Ikväll skulle vi kontrollera så att dom fungerade och var hela..
Jag tryckte och tryckte på knappen som enligt instruktionsboken hette "lås upp", men lyckades då inte få upp den förbannade duken!!! Grinden ser alltså ut som en rullgardin som man istället för hänger ställer upp lodrätt.
Min kära sambo gjorde också tappra försök och efter en hel del tryckande lyckades han "knäcka koden".. Inte jag dock..

Dessa barnsäkra grejer!!!


Flitiga söndag...

Vi ställer tillbaks tiden och vinner en timme, weeehoo!! Eller hur ser ni på den saken?? Iofs så vaknade Albin en timme tidigare då. Men vi hinner destomer!
Redan kl 7:40 drar bullbakningen igång! Jag ringer t.o.m en vän som gör världens godaste bullar och väcker henne, men det var det värt!


Jocke sätter sig och slipar de lackade möblerna medan jag och Albin tar tag i dammsugningen...
(hm, var det två eller ett "m"??? Tänker bara på vad det kan bli om man bara har ett "m"!!)

                             

För tillfället sitter Jocke och lackar möblerna andra varvet och Albin har somnat, verkar som han bara ville sova en gång idag, för då jag försökte på fm kunde han inte somna. Liten håller på att bli stor!

                       
Duktig                                            Söt

Jag ba...

Tog bussen in till Umeå igår för att gå ut med några gamla vänner.

TUR att jag tog med mig hörlurarna till min walkman/telefon, för hela vägen satt den en tjej bredvid mig och snackade i sin mobil. De sista 5 min tog min musik slut så jag blev tvungen att sitta och lyssna på detta samtal..

Tror jag räknade till mig ca 25 "ja ba"... suck... Vad har hänt med svenskan??

För övrigt hade vi jätte trevligt, vi gick på njuta och dansade för glada livet. Mååååånga slipsnissar var där..
Det blev buss hem idag med, men ingen "ja ba"... Å här sitter jag nu, skulle jobba men kommer inte in... Så, jag får väl gå och lägga mig en stund, för Albin är på promenad med farmor.

Visst är JAG duktig på svenka.. hehe

Mitt i allt elände..

Har tagit på mig att jobba lite extra, så igår satt jag och stressade genom papperna för att hinna så mkt som möjligt medan sonen var nöjd.
Han klängde på mig flera gånger utan resultat så tillslut gav han upp och gick (jo han gick) ut till Taras plats och lekte lite..

Efter ett tag hörde jag hur han skrattade och var tvungen att gå och kika.. Där stod han, väldigt lycklig, och kastade ut mat till Tara som sög i sig varenda godbit. Det tyckte han var jätte kul, jag med faktiskt. Hann både filma och fota.

Fast det blev en engångsföreteelse, för nu är locket till hinken låst..

Man vill väl inte ha en tjock hund heller!

Tara och Albin är bästa vänner!




Jobba och sova...

Här stressar man medan sonen sover, hann ju färdigt med stor marginal.
Han sover fortfarande, snart 2 timmar!!
Vad ska jag göra då?!?

Nyttig?.. Inte jag!

Fuskade ikväll igen.. Man ska inte baka för då har man bara massa godsaker i frysen, enkelt att plocka fram! Vet ni vad det värsta är?, jo, att jag väntar tills sambon gått å lagt sig för att sedan smyga i mig dom.
Sen, dagen efter, erkänner jag mitt brott med stora valpögon!.. Som tur är så skrattar han bara.. =)

Om jag vore tjock, vilket jag säkert kommer att bli om detta får fortgå.. Skulle han inte få skratta, då skulle jag be honom att ta mig i örat och vakta mig som en hök!

Nu ska jag göra natt, för tro det eller ej, jag KAN faktiskt det. Lite svårt mitt på dagen dock..

HOPPAS HOPPAS ATT ALBIN KAN SOVA INATT. Han har hostat en del idag.. awww

Å så säger han... ssstitta sssstitta å pekar överallt =) SÖT?, jajjamensan!

Gratis Godis?! Ha!

Sitter och designar min blogg och stöter på en hemsida som erbjuder gratis godis - DIREKT HEM I BREVLÅDAN!
Wow, gratis tänker jag.. Jo grattis Petra. visst vet du att inget är gratis!

Och rätt och riktigt, INGET ÄR GRATIS. Det visar sig att man ska registrera sig och göra en massa saker som i slutändan kostar några slantar.. Så gå inte på det. För det som verkar för bra för att vara sant är också det!

Tisdag och SOL!

Albin krånglade med mig i morse kl 4. Han fick välling och somnade om en kort stund, sen ville han sova i min säng. Det ville inte jag för att jag är så fruktansvärt rädd att han ska ramla ner! Om han sover med oss vaknar jag i panik FLERA GÅNGER för att jag tror att han ska ramla ner.
Men det slutade med att jag byggde en barriär, en hel vägg på Jockes sida så att Albin absolut inte kunde trilla ner. Sen sov vi till kl 7.30.

På morgonen tog vi en promenad till OKQ8 för att posta några paket, men där kunde man inte skicka postpaket, jag fick haffa lantbrevbäraren på byn som fixade det åt mig. Får kvitto i lådan imorgon.
Albin somnade då vi kom hem, efter det att vi köpt betslack på järnaffären. Jag hann måla hela barnmöbeln! För Albin sov 1½ timme! =)

Sen var det lunch och lite paket inslagning som skulle skickas iväg. Lite böcker och skor som jag sålt på tradera. Albin lekte duktigt själv medan jag arbetade på.
Sen gick vi runt Stenfors, postade mer paket och Albin somnade och sov sin em lur. Jag rensade ur lite skräp ur ett förråd och konstaterade att det inte var så mkt bråte där som vi ska flytta. En del grejer var inte ens våra! =)

När Jocke kom hem åt vi middag och sen tog vi en promenad till Järnaffären igen, för att köpa lack till bordet.
Nu pratar Jocke i telefonen och snart är det min tur. Sen ska jag på möte med samhällsrådet, får se om jag får sitta kvar nu när jag blir "flarkenbo".. hehe

Å så en lite hemlis! Älskar ju sånna. Fick spännande saker från en vän långt ner i södra Sverige idag.. Dessa kommer jag använda flitigt ett tag.. =) Hihi

Ha de gått...!

Billig hund till salu!!!!!

Albin sov i vår säng inatt, hade iofs kunnat lägga över honom i sin säng efter midnatt. Men det var ganska skönt. Vi vaknade strax efter 7. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning för att åka på familjecentralen i R-fors. Det var jätte många barn och föräldrar där idag. Det är ju mätning och vägning på fm så då brukar det vara lite mer, det är roligt för Albin att leka med någon annan än mig.

Åkte hem tidigare för att inte Albin skulle somna i bilen, men det misslyckades juh!



Då han vaknade, 40 min senare, fick han lunch, bajsade lite och sen gick vi för att kolla på systers lilla valp Kammo.
Vill du också se får du gå in på hennes blogg som jag länkat till längre ner på sidan.

Bara det att då vi skulle gå så var Tara borta. Jag ropade inte på henne utan sökte upp henne och fann den jäkla hunden längre ner hos grannen. Det blev många svordommar kan jag lova och jag röt som en hund! Lider med dom som såg oss, Albin tittade förskräckt på mig. Så med Albin i vagnen i den ena handen och Tara hårt i nackskinnet i den andra drog jag henne tillbaks till gården medan jag gav henne den värsta av den värsta utskällning du kan få. Hon skrek hela vägen hem. Hon fick gå in och lägga sig på sin plats, jag var inte alls sugen på att ha med mig henne nå mer.

Albin bajsade förstås igen då vi var framme men vi väntade på att mamma skulle komma tillbaks så lånade jag hennes bil och for å hämtade blöja.
Vi stannade där ganska länge, säkert 1½ timme. Kammo är jätte söt. Då jag hämtade blöjan tog jag Tara med mig tillbaks, det gäller ju att inte vara långsint. Hon fick hälsa försiktigt på Kammo som är ungefär lika stor som hennes huvud.
Sen gick vi hem, Albin somnade i vagnen (14:30) och Tara låg på bron.

10 min senare, då jag kikade ut, såg jag ingen hund. Förbannade, jäkla hund! Jag drog på mig kläderna och sprang ut. Jagade ifatt henne på nästan samma ställe och denna gången var jag INTE NÅDIG för fem öre. Jag BAR HENNE HEM i nackskinn och rumpskinn, 2 fasta grepp och en jäkla utskällning. Då vi kom på gården skulle jag ha henne till att ligga på rygg och skämmas för att tala förstånd med henne. Men grannens barn kom och ville klappa. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig.
Sen, in med hunden, på hennes plats och en stol så att hon inte tar sig därifrån. Där ligger hon nu, förhoppningsvis skäms hon livet ur sig!
Det där med att vara långsint, det tog slut nu!!


TYCK INTE SYND OM HENNE FÖR DET ÄR DET INTE!


,
Suck, Albin sover fortfarande


palten på spisen

sambon hemma på en timma och tradera auktioner som snart avslutas.

Hare gott!

Lillen går och går....

Lördagen rusade förbii superfart! Vi var förbi på Miwa och Peders möbler i Lövånger, jag prutade på ett bord som vi köpte! Ska bli i vardagsrummet. Det blev ingen kamin, åtminstone inte ännu. Men kanske till nästa höst.

Vi försökte oss på att hälsa på min mor då vi ändå var i Lövånger, men hon jagade. Typiskt! Sen var vi även förbi hos Tomas och Anette i Grimsmark, men där var det inte heller någon hemma. Så vi åkte hem och sov i 2 timmar. Sen började jag med maten, den skulle vara i ugnen i drygt en timme. Vi tog ut den för tidigt och den var inte riktigt färdig. Men vi var hungriga, så vi tog för oss och stoppade in den i ugnen igen. Då var åtminstone resterna som vi åt idag färdiga.

Inatt sov Albin som ett ljus, jätte skönt. Men ändå har jag ihållande huvudvärk som VÄGRAR ge sig!!

Vi åkte iväg till Tomas och Anette, Jocke hjälpte Tomas sätta på kedjorna på traktorn. Sen åkte vi vidare till Sjöbotten, till Albins farmor och farfar. Det blev inte så länge. Jocke bytte däck och luftade bromsarna. Jag, Albin och Maj tog en kortare promenad sen blev vi tvungen att åka.
Det blev till att handla snabbt på ICA Maxi, tur man hade en lista så man visste vad man skulle ha.

Sen badade vi på eddahallen, babysim, Albin simmade runt själv med ringar på armarna. Sen stressa hem och äta..
Nu sitter vi och tittar på Albin som vägrar krypa och hela tiden försöker ställa sig upp och gå istället. Självklart ska han ha någon leksak i handen och blir tokig då han hela tiden hamnar på rumpan igen.. suck.. Måste vara mitt temprament han har..!! Stackars honom, stackars Jocke och stackars mig!!!

Inga bilder idag... glömde kameran hemma då vi for på babysimmet..

Fredag!!

Vilken dag, lillgrodan har klängt på mig HELA dagen! Jag trodde ibland att jag skulle gå upp i linningen då jag inte fick ha min kropp ifred. Tror jag fick 45 min på fm, men då sov vi båda två efter en jobbig natt.
Jocke kom hem strax före 14, rusade in och sa att han hade slut pengar och att jag skulle föra över mer. Varför? Det fick jag inte veta... hm..

Några minuter senare kom han hem med dessa



Jag fick ett samtal om att möblerna som jag beställt med Thorvald var färdiga, så vi åkte och hämtade direkt. Passade även på att hälsa på mormor Vera. Vi åkte förbi Peders Möbler och blev genast blixt förälskade i ett bord med 6 stolar där. Tror vi slår till, om vi har tillräckligt med pengar bara. Ska försöka pruta ner det ytterliggare, det var ett visningsex som dom iofs redan sänkt priset på, så vi får se.

Hur som helst, till middag blev det Grandiosa Pizza. Pizzerian i Ånäset var stängd!!
Albin fick gröt, så lata var vi idag.
Sen lekte vi och planerade på kvällen. Bordet ska betsas och lackas. Men riktigt fint blev det!


Passade på att fota Albin som spexade lite framför kameran oxå.

LILLA ÄLSKLINGEN!! MAMMAS GOSEGRIS!!

Nu är idol slut. Lars är bäst, kanske inte i alla lägen, han har något i blicken!!
MUMS!
Godnatt, ja, jag vet. Men jag är SÅ fruktansvärt TRÖTT!!


Jordskalv några mil sydväst om Burträsk!



En V8 på Bergvägen i Ånäset??? Nej, ett jordskalv som dundrade med råge!
Vi låg i sängen och skulle till å sova då jag frågar Jocke vad det är som låter, han vet inte, som vanligt.
Jag lyssnar och tror först det är en lastbil som dundrar förbi men tycker att det låter för mkt, sen fantiserar jag om jordskalv men tänker inte så mkt på det och somnar.
Idag lyssnar jag på rix morgon zoo och får höra på nyheterna om skalvet, häftigt!!! Jag hade rätt med mina fantasier!

Andra gången jag upplever jordskalv!!

Onsdag och 2 tänder till....

Lilla charmtrollet var lite orolig tidigt i morse, eller natt, men då vi somnade om så sov vi 4 timmar till. Idag hittade jag 2 tänder till uppe på Albin, kan ju varit det som spökat nu de senaste dagarna.

Vi gjorde en liten utflykt till Selet och mormor Gunilla idag. Albin fick se en hel drös med får och var mäkta intresserad. Gammelmormor Vera var där också, kämpat sig dit på sin rally-sparkcykel! Hon är äntligen lite bättre i ryggen, tack och lov.

Nu ikväll har vi busat så vi gråtit av skratt, lillgrodan skrattade så han kiknade. Härligt med barnskratt och ännu härligare när det är ditt alldeles egna barn.
Men när kvällen lider mot sitt slut visar han på sitt alldeles egna vis att han blivit trött..




Då jag senare lägger ner honom i hans säng somnar han utan minsta ljud.
Godnatt godnatt min lilla skatt!

Det bästa man har...

..är kärlek..

Här har vi massor av kärlek på Skellefteå Kraft Arena i lördas..!



Skellefteå AIK vann..! 4-2

Igår, lördag, var vi och såg hockey med Jockes familj. Redan innan vi hunnit bänkat oss, eller rättare sagt, innan jag förståt att matchen börjat så blev det mål för AIK.
Albin var med, han satt som ett ljus första perioden, andra var han lite mer missnöjd. Han somnade nästan men då blev det återigen ett mål.
Under 3.e perioden hade han fått mat och var rätt nöjd. Han lekte lite med nappen och klappade händerna, som alla andra gjorde i publiken.

Jag trodde att han skulle somna på väg tillbaks till Sjöbotten efter hockeyn, men han var vaken och han var pigg som en mört HELA kvällen. Så mellan 11:30 och 21:00 sov Albin bara 25 min!!! Igår kväll tog han flera steg, från bord till bord, mellan farmor och faster osv.. Det var helt otroligt att se. Men självklart så slutar alltid lek med att någon gör sig illa. Precis innan vi skulle åka så snubblade han då han kröp och landade på läppen. Det blev inte så farligt, så här i slutändan. För idag syns det ingenting. Men det kom lite blod igår kväll.

Han hittade torkskåpet hos sin farmor och farfar och alla deras klädnypor och städgrejer. Det var jätte spännande!


Undrar om han blir sin mamma upp i dagen?????

Nu till filmen:
Den var sådär, ganska spännande. Men väldigt enkel och tråkig stundtals. Se och avgör själv. Ikväll blir det iallafall en annan film.!

En gnällig, en hoppfull och en drömmare..

.. måste ju vara vår familj i ett nötskal just nu. Albin är väldigt klängig och gnällig, mamma duger bäst och jag blir snart galen då han hänger sig fast vid mitt ben så fort jag passerar. Som om inte det vore nog så gör hunden precis samma sak.
Men, jag är hoppfull, det går över. Det säger iaf de flesta. Idag har vi varit och gjort färdigt lite jobb på BAS, jag hade Albin med mig men det slutade med att jag var tvungen lägga honom i vagnen. Han blev väldigt trött.
Vi gick hem då han vaknade och han fick lunch, jag åt min med gänget på BAS på Stenfors då vi avfirade Marlene som jobbade sin sista dag.
 Sen gick vi hem och sov, både jag och Albin var supertrötta. Kan ju bero på att jag börjat sitta uppe på nätterna, fy fy..

Jocke kom hem precis då vi vaknade, kl 15:15, för att vara exakt. Vi gjorde flygande jacob till middag. Albin fick också men var väl inte lika förtjust.
Sen blev det lite surfande, jag kikade på möbler och Jocke på kaminer. Han vill bygga både carport och installera kamin till nästa höst. Ja, han är lite av en drömmare den mannen. Självklart är det vad jag också vill, men då blir det nog inget annat och jag vill ju också ha... typ, lite nya möbler ;-)

Hursomhelst, ikväll har vi hyrt film. Så det blir Cleaner för hela slanten, godis och chips också förstås!


Tom Cutler (Samuel L Jackson) är en f.d snut som numer livnär sig på att göra rent på olika brottsplatser. En dag kallas han till en vacker förortsvilla där ett osedvanligt blodigt mord har begåtts. Han lämnar huset skinande rent, men när han senasre ska hämta pengarna, säger frun i huset (Eva Mendes) att hon aldrig beställt rengöringen - och att hennes man för övrigt är försvunnen.
Snart stöter Tom på sin gamla poliskollega Eddie och innan han vet ordet av det är han intrasslad i lögner och indragen i en illegal verksamhet.

Jag hör av mig om filmen senare!

Btw, kolla min systers blogg. Den är skit kul att läsa! Har länkat till den här nere!!

Hejsvejs!


Det bästa på hela dagen...!

Det har regnat och regnat, Albin har pekat ut genom fönstret men jag har verkligen inte haft lust att bylta på oss en massa kläder och vara ute i ihållande regn. Vi tog en sväng ner på banken, ett måste. Sen raggade vi upp syster och gick hem å åt lunch.
Albin har sovit massor idag, 2 timmar på fm och 2½ på em. Just nu ligger han, halvt missnöjd, i sin säng och har svårt att somna. Trots att vi höll honom vaken längre ikväll.

Men det bästa idag.. Det var överlägset då pappa kom hem. Så här glad vart vi då!


Sen var vi ute en sväng, då det äntligen blev uppehåll. På kvällen satt vi i lekrummet och planerade flytt och lite annat medan vi lekte med Albin, som aldrig tycktes bli trött...
Då vi undersökte mina fötter, fråga mig inte varför. Lyckades Albin krypa iväg till nästa favvoställe...

Här väljer jag, för hans skull, att skymma lite privatare delar. Kvällstid är en tid för "luftning" som vi kallar det..

Näh nu måste jag kila till sonen, han är lite missnöjd i sängen..

Hör å ses!!

Hungrig!!

Magen skriker, men skriver ändå. Vi steg upp för en timme sen, Albin har fått käk men inte jag, varför matar ingen mig??
Satt uppe länge igår och jobbade, jäsp. Fick det iaf till att stämma då mamma kom och löste problemen, har ju ingen aning om hur man ska "tänka".
Sålde ett par jeans på tradera igår, bara förlustaffärer.. :-/

Idag blir det Stor och Liten i Flarken, ska ta en sväng förbi huset också, kika lite. På söndag ska vi dit och reka läget, kolla vad dom ska lämna osv osv.
Men den 17/11 är huset vårt, bara vårt!! =) Vi inleder den kommande helgen till att måla taket vitt uppe, så att vi kan möblera sen. Blir säkert att bo där iallafall, vill så gärna ut ur detta hus. Har börjat packa lite smått, hela vardagsrummet är fyllt med grejer, suck. Å ändå är det MASSOR kvar, hur sjutton orkar man?? Sen är det ju inte direkt första gången man flyttar heller, hoppas dock verkligen att det är sista!

Näh, nu ska jag gå å äta frukost medan Albin leker på egen hand!! Hare gött!

The secret is out..

... å härliga härliga hemlis =)

Nä, så märkvärdigt är det inte.. Men att bli med hus är ju rätt stort, åtminstone för oss. Så, eftersom halva Sverige vet redan så är det väl lika bra att berätta. Det blev ju som ändå officiellt i lördas då många gratulerade =)
Så, "syster yster in law", inga bebisar på G ;-)
 Även om det vore rätt mysigt att se ut så här igen.. hehe..

I helgen har vi varit barnlösa, iaf halva lördan och söndan. Vi var och såg Stand Up i Umeå med Özz, Soran, Måns och Björn. Özz, rockar!!


Vi åt på Oleary´s, vilket kanske inte var det mest ultimata. Fick trängas med buffliga vänner och vänta länge innan maten kom på bordet. Men det var trevligt att träffa vänner och väldigt skönt att sova på hotell.

På söndan steg vi upp kl 9, rena rama sovmorgon för oss!! Vi åt frukost och handlade innan vi åkte hem till Albin som verkar haft det riktigt bra. Han blev glad att se oss, men han verkade inte saknat oss nå mycke alls, så det kändes väldigt skönt. Tack till mormor som ställde upp och skötte det galant.
Vi hade inte tänkt det, men vi åkte förbi Sjöbotten innan vi for för att bada (babysim). Gott fika och mycket tjatter. Så självklart en massa kelande med kattungarna.

Albin somnade i bilen på väg hem och ligger just nu och pratar för glada livet i sin säng. Jag har bara lagt ner honom och en himla massa nappar, han verkar inte det minsta missnöjd ännu...
Ikväll ska jag och Jocke se "Varg", så snart han kommit hem.

Håll dig uppdaterad, mer är på G!!

Ögonen svider..

Shit så trött man är..
Å massor att göra. Mor´s kom förbi med jobb nu på em, satte mig direkt Albin somnat. Men får det inte att stämma riktigt. Dessutom kastar datorn ut mig ur programmet hela tiden! Arghhh.

Albin och Jocke sover, borde jag också göra. Funderade ett tag på att vänta tills Grey´s Anatomy laddats färdigt och se några avsnitt. Men jag borde nog sova.. Ska städa och dola imorgon.. + att natten säkert blir JOBBIG! Som natten till idag.
Albin vaknar kl 22 och är helt galen, bara skriker och vill bli buren, knappt det hjälper. Då jag ska ge honom en alvedon och lägger ner honom på skötbordet blir han helt GALEN! Han gråter så han nästan kräks.. Usch, dåligt samvete får man.
Jag vaggade honom i över en timme, han somnar men vaknar efter bara någon minut. Då gav vi honom välling... Sen sov han till 04 och fick välling igen. Vi klev upp kl 6:30.

Nu har den laddat ner 25%, tror inte jag väntar. Ska sussa nu.

Vill bara tillägga; Jag tror vi har gjort några vänner väldigt besvikna. Väldigt ledsna för det. Dock inte medvetet! Hoppas det löser sig för er iaf! Det är ni värda!

Steg, stege och stigit

Wow shit wow!! Allt känns så bra, kan ju fortfarande inte säga något. Men den som väntar på något..., vad är det nu man säger??

Albin tog steg idag, gick från soffan till ett bord. Förvisso 2 säkra steg och sen hade han stöd igen. Men oj oj..

Jocke tog stegen.. upp upp upp... Ja, kan ju fortfarande inte säga.. =/

Vi har badat idag också, Albin tyckte det var super kul och skrattade hela tiden..!

Nej, häng kvar här... Snart smäller det!! =)

RSS 2.0