Här bor jag


Insåg just att jag inte har någon bild på huset i helhet. Det får bli prio ett till sommaren.
Men hur som helst! Här bor jag, det här är vintern förra året och i år firar vi vår 3.e vinter.
Jag är ju känd att inte bo så länge på samma ställe, eller kanske man ska säga VAR känd för det.. För numera retar "dom" mig för att jag skaffar så "många" barn (tror iofs ingen skulle säga något om dom inte kom så tätt).

Och "dom".. ja, ni som känner er träffade vet! ;-)


Känslor



Dagen då betydelsen av känslor infann sig!
KÄRLEK HÄGRAR!


Ett ögonblick



Min lilla groda på bebissim..


Självporträtt i svartvitt



Den här kom idag, upptryckt på en canvastavla..
nu ska jag bara bestämma mig för vart jag ska ha den..


En klänning på den och ingen kan ana..



... att där gömmer sig världens goaste grabb!


Kärlek

Förutom min älskade familj som förstås är min största kärlek här i livet. Så finns det en kärlek som aldrig får glömmas bort..





Det går inte en dag utan att jag tänker på dig min älskade vän. Sättet du lämnade oss på kunde varit så mycket bättre. Jag älskar och saknar dig min trogna vän.. En dag ska vi träffas igen och jag hoppas att du haft en underbart liv!


Lika som bär?




             

Det finns dom som säger att Loke är lik Albin.. Men här tycker jag inte att dom är lik varandra alls. Korten är tagna när var och en är ungefär 2 månader..

En vinterbild


Mina härliga grannar tar sig en tur i backen. Det här var Mars 2009, jag hoppas att mars det här året blir lika roligt, för då ska jag oxå åka rumplapp med er tjejer!!
På bild: Miriam (mirolin.blogg.se) och Linda (roblin.blogg.se)


Tema "ljus"

Just nu finns det väl inte så mkt ljus hos oss. Men det kan väl knappast bli värre?, eller?
Albin ligger i 40 graders feber och vattkoppor och jag går bara och väntar på att Lukas ska åka dit så vi får göra bort det då vi lix håller på.
2011 har väl inte börjat på bästa sätt, även om Loke väger upp det goda med råge. Men magsjuka, förkylning, vattkoppor och ögoninflammation på mindre än en månad är inte så roligt..

Här kommer i allafall lite ljus. För det här blir utsikten från vår stuga då den är färdig. Just nu är det bara utsikten från vår ruttna husvagn som står begravd under en hög med snö...


Min vardag



En dag med pojkarna är min vardag:
Frukost, utelek, lunch, vila, mellis, utelek, middag, pyssel och nattning..
Allt detta brukar vi vanligtvis hinna med och idag var faktiskt en sån dag.


Rädsla...

Albin kommer raskt ner för trappen

- Pappa, jag måste bajsa
- Gör det..
- Jag måste skynda mig, Lukas kan bli rädd.
- Nä, det tror jag inte

Varav Albin svarar

- Jo jag brukar bli rädd..

Tror kanske vi har världens mest omtänksammaste storebror...

Tokigt

Den ena får man bråka om det med, den andra gör det mer än gärna. Om än de blir lite "fel" ibland.


Här mixtrar Lukas med Albins pyjamasbyxor..


Detta gör mig glad



Fredagsmys är underskattat.. och ännu bättre när man får det 2 kvällar i rad.. Blev så tvungen att fota dessa fina blommor som jag gav min älskade sambo på alla hjärtans dag.. För lycka är då han varje dag går och luktar på dom som om de vore de finaste han fått..
PUSS!


Dagens



Det här får bli dagens bild. Egentligen är det en glädje termometer, för imorse då vi vaknade stod den på -28,9 grader och det var inte roligt. Bilen körde slut på sitt batteri tack vare att dieselvärmaren inte slog ifrån och saaben var helt död så den kunde inte ladda. Thanks to våran CTEK laddare så fick vi igång den och kunde åka till FC. Som... till vårt stora förtret var stängt pga. sjukdom :-(

Så det blev storshopping på ICA i Ånäset.. Sen fick vi hälsa på hemma hos Miriam, Tim och My (mirolin.blogg.se) och fördriva lite av den kalla dagen...

Så, även om vi inte trodde det imorse så är även den här dagen förbi!


En favoritbild



Det här är min absoluta favoritbild! Har dessutom tryckt upp den på en kopp som jag har på jobbet. Den här dagen eller veckan för den delen glömmer jag inte. Vi hade en underbar semester i Grimsmark då vi skulle "sköta" ett hus åt några bekanta. Albin fick bada i deras badkar flera gånger och älskade skummet!
Den bästa sommaren på länge!


En bild som jag aldrig lagt upp



Det här är sommaren 2006. Vi är i stugan (Åbacka) och tar den årliga roddturen ut till mormors gamla hemställe som nu för tiden ligger under vatten. På vintern kan man däremot se grunden då dom tömmer sjön på vatten. Tror dessutom att det var lågvatten det här året, för vi kunde gå på vägen som går längs sjön.. UNDERBART???!! Jaa, faktiskt!


Tema "grönt"



Min systers student. Mamma var så fin i sin gröna klänning och matchande örhängen. Sådär vacker vill jag också vara då jag blir "stor". Jag älskar dig kära mamma. Du är min förebild!


En gammal bild



Å vad passar inte bättre än denna underbara bukett som jag fick av min sambo en fredag eftermiddag bara sådär! Happy Valentine!
Idag fick min sambo sin present och 3 stycken rosor.. "I Love Him"


Min hobby

Den här kategorin gör mig faktiskt lite depp. Jag har ingen hobby, åtminstone ingen sån där självklar. Jag kan ju inte gärna fota mig själv då jag gör hemmasysslor, som på senaste tiden har blivit en liten hobby. Mina barn, men det är ju också mer en livsstil som jag gillar.
Dock kan jag bjuda på en hobby som jag gärna skulle vilja hålla på med. Jag gillar bilar, kanske inte sådär överdrivet mkt. Men att köra bil, gärna fort och med hög musik. Den här bilden får mig att drömma tillbaks till tiden utan barn och "obligations".. Min pärla, my long lost love.. BIIIIIMAREN!




En familjemedlem

Vad passar inte bättre än att min sambo fyller år imorgon! Grattis! Så därför tillägnar jag honom ett helt inlägg idag.. Puss älskling, hoppas hockeyn i em var till din belåtenhet. Nu tillbaks till våra gäster!


Favoritpryl

Med denna kan jag kommunicera med mina nära och kära (även om jag är rätt dålig på att svara ibland, enligt min sambo), jag kan fota och surfa och leka med lite appar.. Rätt så rolig manick. Det bästa är nog att jag kan kika lite på fejjan mitt inatten då jag lix är uppe och ammar. Ett bra sätt att hålla sig vaken och slippa känna sig så ensam...



Självporträtt

Jag börjar med en gång!



Det var ju inte riktigt den här jag tänkt eftersom jag har den som profilbild på facebook, men pojkarna kom och ville ha min uppmärksamhet så jag fick slut på tid att leta efter den som jag egentligen tänkt.


Lite roligt kan jag tycka..

Här är en 30-dagarsutmaning som går ut på att du lägger ut en bild varje dag. Det kan vara både nya och gamla bilder och du kan fota de nya med allt från din mobiltelefon till en systemkamera, du bestämmer! Det ska helst vara bilder som du själv tagit för att det ska bli så roligt som möjligt. Du får tolka dagarnas olika motiv precis som du själv vill.

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Supermamma..

Imorse fick jag höra av någon att jag skulle ta hit tidningen så dom fick skriva om vilken supermamma jag är. Jag är väl ingen supermorsa?!, då skulle jag kanske vara hemma med mina barn istället för på jobbet.
För mig är det semester att åka på jobbet istället för att vara hemma med 3 små pojkar, den ena vildare än den andra.
Så, idag har jag jobbat som sagt... Det är så roligt och Loke har spenderat en hel del tid i denna..


Sömn...

Jag skulle behöva en hel dos av sömn just nu..

Veckan som varit har som sagt vi haft besök av magsjuka. Jag och Jocke har också legat utan att varken kräkas eller springa på toaletten, tack för det!
Men jag hann aldrig andas för direkt då magsjukan lämnat oss kom en dyngförkylning och hälsade på. Denna gång var det jag som drabbades hårdast av detta, eller kanske Loke.

I helgen har vi dessutom haft företagsfesten och det har varit full huggning sen torsdagkväll, men övningar inför framträdandet och dukning mm.
Självaste kvällen blev kanon och Loke fick sova i köket. Dom andra pojkarna var med farmor och farfar hela helgen och på söndagen hade vi tänkt få vår efterlängtade sovmorgon med mys framför tv:n bla. Men vi verkar vara extra drabbade så farmor åkte på magsjuka och vi blev tvungen att stiga upp tidigt för att hämta igen de små.
Där rök vår sovchans. Hela söndagen gick åt till att städa på folketshus efter festen OCH det var inte nådigt vad det var grejjer att städa!
Kl 16 däckade jag innan det var dags att avlösa Jocke som också ville sova.. tror de blev 2 timmar..

I veckan ska jag dessutom jobba, så de blir väl inte så mkt sömn då heller.. Undrar hur långt bort det är innan jag somnar ståendes??!!


RSS 2.0