Resteröds nya modell!



       


Det här värmer i hjärtat!


En dag på plöjnings SM i Robban

Eller ja, 2 timmar i alla fall!



          

Tänk att djuren, det fanns kaniner också, var roligare än maskinerna!

Vilken underbar helg...

Den började redan på fredag med en bio, Flickan som lekte med elden hade premiär. Mina grabbar vi i Sjöbotten under tiden och hade det trevligt med farmor och farfar som de inte träffat på länge.
På lördan kom morbror Ischla och hans Mia (Albins uttal) och vi avnjöt god middag o trevligt sällskap. Det blev en väldans massa stug snack och jag tror nog att vi ska komma överense om gräsplätten som Tomas ger oss.

Morbror och Maria sov över och vi började söndagen med att "gräla" lite paren sinsemellan. Kom ju inte riktigt överense om hur vi vill att stugan ska se ut invändigt. Hoppas ju förstås att J ska ge med sig och tycka att mitt förslag är det bästa =). Tur att det är en bit bort innan det ska börja byggas.
Måste först och främst prata med banken.
Sen bjöd söndagen på en väldans massa besökare, det är ju faktiskt hur trevligt som helst att dom kommer folk och hälsar på. Tur man inte bor i skogen.

Kvällen avslutades med pizza, gräsklippning och en film som vi lånade av Miriam och Daniel (Män som hatar kvinnor) J var nära att stänga av den ibörjan för att han blev så upprörd, men han tyckte nog att det var bra att jag stoppade honom.
- Riktigt bra film!, löd kommentaren då den var slut. Albin somnade i vår säng innan vi bar upp honom till hans egna. Inget skrik och inget gråt, bara en massa kärlek och mys...

Helvetes veckan är över!

Varför ska man ha en sambo som jobbar skift? Jo, för att jag bara älskar att göra det svårt för mig hela tiden. Då jag äntligen har tid över så sätter jag snabbt igång med ett annat projekt. Bara för att jag hatar att inte ha något att göra.
Okej en kväll att sitta hemma och inte göra någonting annat än leka och roa barnen. Men inte två och framförallt inte tre!
Så veckan började ju med sjuka barn, egentligen var det mest Albin som inte sovit någonting natten till måndag (förrutom vi föräldrar oxå förstås) Det var rossligt och trångt i strupen. Dessutom var jag förkyld, trött och medtagen som det var.
Jocke var hemma, tack!

Sen flöt det väl på rätt bra, vi har åkt lastbil med Jocke 3 gånger denna vecka. Riktigt skönt att komma hemifrån och inte dra igång projekt. Samt att båda pojkarna faktiskt varit rätt nöjda och harmoniska. Men fajten har jag alltid fått ta då vi kommit hem.
Igår var det så kaotiskt att jag och Albin stod och skrek åt varandra innan min hjärna hann med och insåg att han faktiskt inte ens är 2 år ännu. (min lilla kille)
Konstigt det där med uppfostran, just i stunden bryr man sig inte. Men efteråt kommer ångesten och det dåliga samvetet. Då vill man bara gå upp och lägga sig bredvid honom och mysa, kanske gråta en skvätt för alla onödiga fajter som man haft under dagen. Det är väl både tur och otur att han sover i spjälsäng annars skulle jag nog ligga där varje kväll och böla.

Men nu är denna vecka över och det är faktiskt 10 dagar tills vi blir ensamma på em/kvällen igen. Så jag ska njuta och ta vara på all tid som jag får över med Albin..

P.S Att få något på köpet är ju bara positivt, tänk er, ta 2 betala för 1 D.S

Imorgon blir det bio.. all by my self.. och på lördag kommer brorsan och hans sambo för att sova över i vårt mysiga gästrum som jag så fint inrett (med de grejer som blivit över förstås). Super duper helg är att hoppas på!

11 September

Det slog mig idag hur fort tiden går. Vet ni om att det var 8 år sedan detta fruktansvärda hände.



Vad har jag ådstakommit på 8 år??

Jag gick gymnasiet då jag fick veta att några väldigt sjuka personer attackerat World Trade Center. I den ålder har man rätt livlig fantasi och en ganska omogen sådan med. Så detta innebar jordens undergång för mig och mina vänner...
Men ack så fel vi hade, även om detta lett till många hämndattraktioner osv., så flöt mitt liv på rätt obemärkt av denna händelse.
Under sista året på gymnasiet förlorade jag mina vänner pga lite skitsnack, men fann även nya.
Jag gick ut gymnasiet med en mediautbildning som jag inte har någon användning för idag. Jag flyttade ihop med min bror och jobbade på posten i Sävar och festade rätt vilt med underbara vänner. En del vänner som jag förlorat återfanns och en del blev aldrig förlåtna.
Sen dök visst en man upp, kille då, som jag förälskade mig i. Jag fick jobba hårt för denne, men tillslut var han min och hans familj (mamma, pappa och syster) fick jag med på köpet.

Vi jobbade på ett stort jordbruk tillsammans innan jag prövade på att jobba inom barnomsorgen. Sen kom Tara och jag blev "mammaledig", då dök även en fågel upp och viskade i mitt öra att jag skulle pröva lyckan inom taxibranschen.
Sagt och gjort, tyvärr inte på denna ort. Så jag ryckte upp sambo och hund och flyttade till lilla Stackgrönnan. Där köpte vi oss en bostadsrätt. Jag körde taxi ett år, tänka sig att även det var jag bra på. Jobbade säkert 120% och kammade in pengar så enormt. Aldrig tidigare har en lön varit så hög och det kommer den förmodligen aldrig bli något mer.
Men det slutade inte som jag tänkt mig, eller vi, chefen fick tuppjuck och blev kär. Ja, i mig. Jag blev gravid och vi la om våra framtidsplaner.
Strax innan A föddes sa jag upp mig från jobbet. Sambon bytte till ett annat jobb som skulle innebära mindre pendlande från orten som vi flyttade till.
Vi hyrde ett parhus i Ånäset och kom till att trivas rätt bra. A gav oss MÅNGA sömnlösa nätter.
Tara omplacerades pga lite tid och omotiveringar till att prioritera om. Hon var helt enkelt i behov av mer träning och stimulans än vi kunde ge. (Saknar dig gumman!)
Vi hittade ett hus, vi fann nya vänner och vi födde son nr 2..

Undrar vad nästkommande 8 år ska ge oss.. Hoppas på samma lika. Men vill gärna behålla mina vänner, kanske även utöka bekantskapskretsen. Kanske några fler barn och fel vore det ju inte med ett lönebesked så fett som tidigare.. Vem vet, kanske blir jag företagare och stugägare också!!

Vad har ni ådstakommit på 8 år?

Anledningen till att det blir så lite bloggat..

.. mina underbara barn..



Köp inte V70, då får man ha hörselkåporna på då man åker bil..



Se till att den du älskar mest åker säkert!



Vårda den du älskar. Kanske klippte lite väl kort, men det växer ut



Se till att rapa efter maten, här gosar Lukas på min axel



Bara det bästa är gott nog..!




RSS 2.0