Tisdag morgon...

Burr burr burr så himla kallt det är ute. Jag och Albin steg upp 6.30 och då var det -5 grader! Imorgon bär det av, kan ju inte säga vart ännu. Ska bli så kul när allt är färdigt =)
Någon som vet vem som åkte ur idol igår? Måste kika!
Albin leker i sin koja och pratar för glada livet.. (bah bah bah bah)

Ska kika lite möbler nu.. Hej svejs

Å händelserika helg..

Fredagen började på morsans jobb. Jag och Albin var där rätt länge. Kring lunch kom Jocke hem från jobbet. Vi var och tittade på ett hus på eftermiddan och mer kan jag tyvärr inte förtälja.
Det blev en lugn kväll, vi var förbi Tomas och Anette och drack kaffe. Albin fick ett par jätte fina sockar som hon stickat.

Lördagen började kl 6.30. Jocke tog sig friheten att ta sovmorgon. Jag och Albin städade och dolade på, han satt i vagnen medan jag målade på hans fina koja, som för övrigt är färdig! Det blev faktiskt jätte bra och väldigt uppskattat. Me
Men just nu känner jag mig rätt hög av färgen som luktar i hela rummet. Mitt på dagen åkte vi för att fira min far som fyller 48 år nästa helg.
På kvällen kom mamma och hennes sambo för att vara barnvakt åt Albin, jag och Jocke åkte på puben i Flarken. Det var jätte trevligt. Men jag tror vi håller på att bli gamla, det var såååå mycket småfolk där.
Jag åkte hem vid midnatt och Jocke damp ner kl 02.

Söndagen börjar kl 6.40. Jocke tog sig friheten att ta sovmorgon idag IGEN. Jag slet hur som helst upp honom kl 8 så att jag kunde måla färdigt. Då Albin sovit fm åkte vi till Selet och hälsade på mamma. Gott fika och härlig gungning i blåsten.
Det var jätte roligt att gunga!
Kl 14 var det kalas i Flarken, lille Wilgot fyllde 1 år den 27/9. Många barn och vuxna, de flesta bakis sen dagen innan. Vi åkte hem kl halv fem och åt middag och satte upp Albins koja.
Jocke for å spelade innebandy och jag såg en kass film. Dagen slutade kl 22:08 men natten har varit jobbig!!

P.S Jag har en hemlis, det lär dröja innan ni får veta.. hehe D.S

Lång vecka, många projekt!

Denna vecka känns lång, ändå är den inte över ännu. Kan ju vara för att vi försökt avvänja Albin sitt nattmål, men utan resultat, inatt gav jag upp. Jag och Jocke har påbörjat ett litet projekt i Albins lekrum, nu ska han få en lek/läs-hörna. Det blir som en liten stuga, med cirklar och dörr på ena gaveln och spottar i taket, super mysigt!!!

Till helgen ska vi hälsa på min far, han fyller år, gamla gubben! Men har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa! Sen är det pub på kvällen. Min mamma kommer och är barnvakt, hur nu detta ska gå ;-) Det är nog bara jag som oroar mig i onödan, men är det inte min uppgift då? Tyder kanske på att jag älskar min son så!
Sen är det kalas på söndan...! Lille Wilgot fyller 1 år, härligt!

Sålde en massa kläder på tradera också, gick hyffsat, får se om det blir några fler försäljningar...

Håll dig uppdaterad, förhoppningsvis får jag lägga ut lite bilder på Albins koja snart!

Vi busade för glada livet!

Vi hade det jätte roligt igår, jag och min son. Vi busade på sängen, läste bok och trängdes i tunneln. Här kommer ett smakprov på vad vi föräldrar roar oss med en lördagkväll.


Jag kröp in och fastnade, Albin satte efter till min räddning!





Jag slipper dock vara bakis en söndag!!

Mången besökare en måndag!

Vilken trevlig dag, gick och la mig allt för sent dock. La ett dumt bud på tradera och vann, trodde jag inte att jag skulle göra.
Sonen vaknade tidigt, men vi låg och drog oss innan vi klev upp. Morgonen bjöd på dammsugning och lite annat småplock.
Halv nio fick vi besök av Camilla och hennes son Willmer, vi gjorde sällskap till Liten och Stor i Ånäset. Det var 6 mammor och barn där idag, med oss inräknade. Barnen lekte, vi sjöng och fikade. Trevligt som vanligt.

Sen traskade jag och Camilla hem med varsin barnvagn, vi passade på att handla lunch på ICA. Många "kändisar" var där idag.
Camillas son sov länge! Hon åkte iväg och hämtade dottern Maya och dom stannade ända in på eftermiddan. Mamma Linda kom förbi också.. Vi fick en trevlig pratstund, passade mest de busiga barnen förstås.

Ikväll lägger Jocke vår son.. Just nu skriker sonen i sängen och vill inte somna.. Jobbigt! 

Lördag

Burr, så kallt (-3 grader)
Sonen vaknade 6:30, då var det bara att stiga upp. Vi har ännu inte hunnit med någon morgonpromenad, vet inte om jag törs, det härjar tydligen en skadad björn i området och det vill man ju inte utsätta sig själv för.
Jag har lekt lite smått på morgonen, tagit bilder på vagnen och pysslat i bildprogrammet som jag laddade ner igår.. Det är riktigt roligt och så enkelt! Kanske måste ta och avancera mig lite snart! =)

Detta är en bild på 2 små riktigt söta missar, Doris och Majja. Doris fick sitt namn för att hon är så stor och Majja är en liten plutt..
Näh, nu ska jag käka frukost!

Kärlek

Han sussar så sött nu och då har man tid att sitta och leka lite själv. Denna bild är min favorit

Fredag

Japp, så var det helg. Iaf för oss, sambon är ledig fredagar och det är ganska skönt! Sonen är på topp humör, febern är förbi och några fler tänder är på G.
I morse tog vi den vanliga morgonpromenaden, hade förstås sambon med mig och det är alltid roligt. Vi försökte sova lite på fm men fick besök av farbror Tomas (försäkringssnubbe och föredetta "plastpappa") Men det var trevligt, vi fikade och pratade om allt möjligt.

Btw, jag vann min budgivning på tradera. Inte så konstigt, jag var den enda som lagt budet och jag är väldigt glad att övriga höll sig borta. Glömde nämligen bort det helt på kvällen och kunde lätt blivit överbjuden.
La ut vår cityvagn på blocket på fm oxå, vi använder den knappt och jag vill ha en som är lite mindre och smidigare.

Näh, snart ska vi ge oss ut i skogen.

Onsdag

Snacka om trött! Sonen, sötast i världen btw, har feber IGEN. Trodde iofs att natten skulle bli hemsk men han sov! Vi har tagit en morgonpromenad i det vackra kalla vädret. Startade igång min walkman på telefonen iförrgår och har härliga låtar att lunka till!
Sambon är och värderar sin framtida skog, blir väl sen hem idag gissar jag eftersom han ska jobba över. Tråååkigt.

Har slarvat idag men kunde inte hålla mig. Snacka om GOD chokladkaka som låg i kylen då jag kom hem från promenaden!!
Näh, nu ska jag ta en dusch medan sonen fortfarande sover i sin vagn på bron. Det verkar som att dom dragit igång gräsklipparen på granngården.. LÅTER HÖGT..!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0