Vill inte blogga då bloggen ser ut så här..

.. har dessutom alldeles för lite tid för att sätta mig in i hur jag ska fixa upp den. Hoppas på hjälp!

Funderingar kring 2009

Sitter här i mitt bo, måste ju faktiskt firas, det var längesedan jag bodde på samma ställe så här länge.
Jag kunde ju aldrig tro att det var i Flarken som jag skulle sätta bo. Åtminstone för ett tag. För allting måste väl inte vara så definitivt. Många som känner mig kanske skrattar nu, men sån är jag. Varför ska man måsta bestämma sig och hålla fast vid det. Jag vill känna att jag levt mitt liv då det är slut.

Hur som helst, mycket har hänt under år 2009. Måste ju bara lista några favoriter.
Året inleddes med en sjudundrande fest, jag pratar inte om nyåret, utan en 25 års fest. Jag, Conny och Jonas fyllde 25 år allihopa i dec -08 och fick oss en försenad fest till vår ära. Måste säga att jag blev smått överraskad då jag förstod att det var för min skull som alla kommit, ja, Conny och Jonas fick väl vara med på ett hörn dom också ;-)

Sen började jag jobba efter ett år av föräldraledighet. Albin skolades in på dagis och jag skolades in på BAS. Tiden bara rusade iväg. Dessutom växte min mage med stormsteg och en förlossning närmade sig sakta med säkert.
Sommaren kom med sol och värme, även om vi saknade värmen under hela juli månad. Men lika glad är jag för det för då hade jag nog gått i taket. Att vara höggravid på sommaren vill jag inte vara med om igen.

Men Lukas kom i alla fall och fort gick det. Hade väntat mig att få klocka värkar med flera minuters mellanrum men istället kom de var 3.e min och var korta och intensiva. Tur att Jocke stressade på annars hade färden in till BB varit riktigt jobbig.
Strax efter det fick min kära mamma sitt efterlängtade bröllop. Vi, hennes barn, skulle förstås vara brudtärnor och marskalk till mitt stora förtret. Hade ju önskat att man vägde några kilo mindre innan man skulle spatsera fram till altaret iförd en special designad klänning.
Nästa gång är det väl min tur?

Hösten har varit lång och inte fullt lika njutbar med brist på sömn och ljus. Snön kom alldeles för sent. Men den kom och den stannade.
Julen firades med mor min, mina syskon och min familj. MIN FAMILJ, jag har en alldeles egen och det är ganska stort.
Året avslutades med goda vänner och god mat. Jag och Hasse, de värsta förlorarna, gick och vann tävlingarna som tur var. Barnen skötte sig exemplariskt med ett gott humör och god sömn.

Tänkte avsluta med att visa några bilder men kamerabatteriet tog slut så det får bli vid ett senare tillfälle. För nu ska jag pimpla vin framför Robinson och njuta av tystnaden då Albin är hos sin farmor och farfar…

Hej Svejs..!


RSS 2.0