Svartvitt

Men ack så söt!



Lite trött



Polar´n & Pyret


Sommar och sol..

Idag har vi spenderat HELA dagen på lufta. Vi åkte hemifrån 10.15 och kom hem igen kl 16.00. Helt underbart att ligga under parasoll, bada, sola och busa med A. Jocke var med och blev lite rastlös efter nån timma. Men jag hade ingen lust att åka hem till värmen (29 grader i Flarken).
På kvällen kom bror och Maria, samt Mamma med resten och åt middag. Vi grillade och åt god mat i skuggan, sen flyttade vi till framsidan och åt glass i stora lass! GOTT...

Nu kämpar J med att lägga A som bara trilskas och ska klättra ur sängen. Hoppas att det ger sig snart..
I morgon bär det av till IKEA, kl 6.30 lämnar vi Flarken..

See ya!

Värsta morsan!

Japp, det verkar dock ha blivit så att man fallit in i den rollen utan att fatta det själv.
Min lillkusin, som inte är så liten längre, tycker att jag blivit värsta morsan. Annat var det då jag körde mazdan, då var jag visst cool.
Måste ha missat den övergången helt! Känner mig ju rätt cool fortfarande och saknar ofta beemar´n.
Men en sak måste jag då säga, det finns faktiskt inget bättre än att vara morsa!


30 dagar kvar

Det känns som att det ska hända närsomhelst. Känner mig lite smått oroad eftersom jag vill hinna färdigt med jobbet innan det bär av.
Samtidigt som jag längtar efter att få träffa den lilla. Jag minns hur mycket kärlek man överröstes med och all förväntan som man hade på förlossningen.
Då Albin kom ut var det bara lycka och glädje i hela kroppen, inte brydde jag mig om att jag låg där helt naken bland alla människor. Vi väntar nog alla med spänning på vad det ska bli denna gång. 


 


Dessutom känner jag mig som världens mest hormonstinna kärring denna gång. Med ett humör som går upp och ner som en studsboll.
Albin testar mitt humör och lyckas många gånger att väcka djävulen i mig, tur att ängeln än så länge är stark nog att stå emot den värsta smällen. Min sambo däremot har fått höra en det ena och en det andra, tänk att sånna ord kan komma ur min mun!
Godnatt med er alla läsare.. nu börjar nedräkningen!

Fy f-n så störande!

Nu kastar jag in handduken, blir bara besviken och besviken om och om igen.
Omringad av barnrumpor är man också!
Fuck!

Extra ordinary family...

..borde ju förstås ha fått sig något annat namn.
Har slöat framför tv:n hela fm och det har varit underbart. Men råkade hamna på en kanal vid namn 5 och gillade inte vad jag såg.
Kristna familjer med strikta regler, hemundervisning och agning! Okej om man är religiös, var man får ju tro på det den vill. Men att smiska/slå sina barn när de gör något fel, som tex, ljuger eller inte gör sina hemuppgifter får mig att vilja spy.
Bara att lyssnar på föräldrarna och deras syn på uppfostran gjorde mig förbannand, sen att höra barnen som tyckte de hade det så bra ( stackars små som inte vet något annat, som inte ges möjlighet att få veta något annat) HJÄRNTVÄTTADE!
Nä, fy f-n för sånt där! Se den inte, ni blir bara förbannade.

Nu ska jag smälla i mig lite godis och njuta av en regning söndag. Btw, det kommer att regna i midsommar.. så ställ in er på det så ska vi ha skit skoj iallafall!


Extacy

Jag vet inte vad jag går på för något, men vaken är jag iaf.
I morse var jag på jobbet kl, ramla inte av stolen, fyra. Trodde att A skulle måsta vara hemma från dagis eftersom han var så snuvig på natten, men efter att ha konsulterat min kära sambo blev det dagis iaf.

Jag jobbade till strax efter tre, sen bar de iväg hem för att umgås lite med min son. Bara så tråkigt att så fort man sätter fötterna innanför dörren så är det gnäll och skrik om det mesta.
Medan jag lagade mat tapetserade jag "mitt" rum. Är total impad av mig själv.
J målade lister idag och skillnaden blev STOR ;-)



Såhär ser det ut efter färgbytet = 3 varv färg och en tapet. Märk väl att tapeten på ena väggen är drygt 4 m lång. Fråga mig inte hur jag lyckades få upp den helt själv, med en unge kring benen och den andre sparkandes hej vilt i magen.





Har ju tyvärr inga "före" bilder, men ni som vart här vet ju hur mörkt det var från början.
Nu väntas bara lite mera skrivbord, bokhylla och annat smått och gott som sängbord. Tänkte faktiskt he mig ut på loppis och kolla om det finns något gulligt att ställa bredvid sängen. Sen skulle jag vilja ha en golvlampa från typ 60-talet också!

Nu ska jag fika, lägga mig i soffan och kanske somna.. OM det går..
A fick jag lägga ner i sängen typ 30 ggr ikväll, mkt spring i trappen har det blivit!..

Tjoho!

Still awake!

Japp, jag e fortfarande vaken. Har typ varit uppe i varv sen kl 5.20 imorse. Mkt att göra på jobbet så jag bestämde mig för att börja kl 6, på tors blire 5.
Jobba jobba jobba, gjort mitt första bokslut idag! =)
Hämta A från dagis, bråka lite, laga mat, mysa, klippa gräset med min nya klippare. Japp, jag fick en gräsklippare i morsdagspresent och jag älskar den! Det gick hur bra som helst att klippa, typ lika lätt som att styra barnvagn + att jag fick gå och röra mig lite. A lyckades rymma för mig också, sprang runt hela "kvarteret" i jakt på min son. Tillslut kom han fram hos grannen. Fick dessutom veta att grannen har en liten damm på baksidan, så NO MORE A på rymmen.

Fick sällskap mitt i klippandet av Karro och Victoria med barn, barnen lekte i A´s sandlåda och körde runt med skrindan. Jätte roligt!
Sen blev de bedtime för lillen, tror han somnade direkt. För jag körde igång rollern och målade färdigt i "kontoret/gästrummet". Nu ska "bara" taklisterna bättras på och tapeten upp. Sen är det ju möblerna också.
Efter allt stök tog jag min chokladkaka och hyrde film på tv:n. Jätte mysig film så jag fick gråta en skvätt.

Men nu är klockan så mkt så jag ska försöka ta mig i säng. Lyckost mig som är LEDIG i morgon! =)

Godnatt

gah..

ja, vad säger man. Nu är denna helgen över. Tänkte knyta mig nu eftersom jag ska börja jobba kl 6 imorgon bitti.
A har varit på ett strålande humör idag, med trots trots trots. Jag har varit på ett uselt humör, med ilska, gråt och skrik. Vet snart inte vart jag ska ta vägen med mitt humör, sen blir det ju inte lättare när sambon ska trotsa han med.

Fredagen blev att sluta tidigt på jobbet, försov mig dessutom, men det var ganska skönt. Då jag kom hem låg sambon och sov men jag såg att han skyndat sig upp för att inte jag skulle se det. Tycker ju att han ska hämta A från dagis då han kommer hem från jobbet och inte gå och lägga sig och sova.
Vi åt pizza och hyrde film. Självklart fick vi lägga ner A i sängen flera gånger om den kvällen. Men utan protester. Han kliver ur sängen, tar med sig täcket och ställer sig vid grinden uppe i trappen och pratar.. Inte alls trött men väldigt samarbetsvillig då man kommer för att lägga ner honom igen.

Lördagen blev lugn på fm, vi dolade på och duschade, plockade och lekte. Sen vid lunchtid åkte vi in till stan, käkade på Max, tog en vända på plantagen som tyvärr blev alldeles för kort. Sen blev det Coop Bygg där jag hittade en tapetrulle som jag ska ha i kontoret. J tyckte att jag var alldeles för snabb på att bestämma mig, men då man vet, så vet man bara. Han däremot kan tänka, tänka och tänka i över ett halvår innan det händer något. OM det händer något.
På em var vi bjudna hem till Marias föräldrar (brors tjej) för att fira Marias examen. God mat och trevligt sällskap. Vi sov över hos brorsan sen.

Söndag handlade vi på Maxi innan vi åkte hem, det blev DYRT. Men många saker som vi behövde däremot. Väl hemma var det inte roligt. Packa upp, plocka undan, laga lunch (som INTE dög, eftersom det var svamp), bråk, bråk, måla, klippa gräs, laga mat och rösta.
Men kontoret kommer bli jätte fint, blev mkt ljusare där inne och jag tror det blir kanon med tapeten som jag hittade också.
Nu ska jag sova.. om jag kan. Har en förkylning som VÄGRAR ge sig och en mage som bara växer och blir större. Vad är det som skall komma ut tro??

btw, har världens lista på saker som ska göras. Känns som jag skulle vilja dela mig själv i 10 bitar för att få något gjort. Inte lätt heller då J glömmer hälften hela tiden..

Godnatt..!

Bilder bloggen..

Idag laddade jag in lite bilder från kameran.. Helt underbart då solen lyser, man får så vackra bilder..

Lite fotoskola till att börja med





Det här är vårt äppelträd i blom..



Kunde inte låta bli att kramas med det lite..



NICE!

Sen har vi förstås lill grodan!



... som fått smak för det där med glass!



Gärna tar en lur i vagnen då solen står som högst.



Då man inte är arbetssam förstås



eller "hjälper" pappa klippa gräset.

Mina foton för idag..

Nu blir det sängen.. GODNATT!


RSS 2.0