Tårta och bullar...

..men inga gäster...

Sådärja, då hade man bjudit till morsdagskalas på altanen. Fixat och dolat hela veckan, även köpt fina morsdagspresenter som våra mammor skulle få.
Bakat bullar och gjort FIN tårta, men då ballar morsorna ur..
Jaja, vill dom träffa oss så får dom banne mig komma och hälsa på någon gång dom med, kan jag tycka.. Vi tar med oss fikat och åker hem till Tomas och Anette istället, inte riktigt som jag tänkt, men absolut lika trevligt.

Fick ju iaf skurat fönster och städat lite även om ingen får se resultat..

Hur som helst, igår var en trevlig kväll med arbetskamraterna.. God mat, härlig bastning och bad i badtunnan. Samt 2 dopp i havet!, jag var den ende som doppat skallen med.. ska de va, så ska de va!!


Nu ska jag ut och njuta av solen medan A sover gott i vagnen..! Ses på Lufta ikväll! TJOHO!

Vad är det som händer??!

Vad har vår son nu börjat med för ovana!

I går natt var han vaken en timma, som JAG satt hos honom tills han somnade om. (på världens minsta stol dessutom). Inatt kom han kl 01:30 och var jätte glad....! Jag tog sonen och gick tillbaks med honom till hans säng och J gjorde välling. Satt nog en timma inatt med, fast jag halvslummrade eftersom vi förberett oss och ställt in en skön fotölj..
I morse vaknade han då jag gick upp, brukar ju förtusan måste väcka honom varje morgon! Kommer bakslaget nu??
Jag som är sååååå trött!!!

Gah... hur är det meningen att man ska orka med detta?

Och ovanpå alltihop så lyckades jag dra på mig ett senadrag i vaden då jag vaknade och sträckte på mig imorse, det vägrar dessutom släppa så jag får halta som en gammal kärring hela dan!
Bebisen väger bara 1800g men nu får den banne mig komma ut.. suck..

Nu ska jag äta lunch!

Tisdag och vill inte sova..

Ingen vill sova här hemma utom J som gladeligen somnar nästan före A på kvällen.
För ikväll kom det som jag befarat och nästan väntat mig skulle hända. A klev ur sängen efter det att jag lagt ner honom, han stod vid grinden längst upp i trappen och pratade. Jag la ner, han skrek då jag gick och kom upp igen, jag la ner igen. A kom skrikandes efter och jag la ner igen, denna gång för att stanna, sittandes på en för liten stol och trött så in i bomben. J sov nog gott nu..

Hur som helst.. revanch imorgon!



Så kom sanden, bättre sent än aldrig.. (eller?)



Rida ranka... jätte roligt!

Godnatt!

Ris och Ros

Vilken hektisk dag..

1. Lämna A som protesterade vilt, ont i hjärtat
2. Jobba
3. Ultraljud i Ske-å
4. Handla
5. Jobba
6. Rensa skåpen i köket (redan!, bara bott ½år)
7. Betala räkningar
8. Lägga A, som förvisso somnade som en prins.
9. Tvätta fötter (DOM STINKER)
10. Varva ner...

Sen vill jag dela ut ris och ros.. Ris till herrna på Coop som INTE ville hjälpa mig att hålla upp dörren! Ros till Daniel som gör ärenden trots att han slutat jobba.. TACK! Nu kan vi både surfa och se på tv..

Nu ska jag se Gossip Girl, sen sova... TJAO!

Hjert och Robban på Ostlagret

Sådär ja, dom kom tillslut. Med bil från Bodbysund och inte till fots. Det var väldigt spännande att se vad som egentligen händer bakom kameran. Hjert och Robban styrs runt som ett par marionett dockor av stafen från Strix. Men de gjorde ett bra jobb även om jag tyckte dom såg lite muttra och sura ut innan. Fast de förstås, dom har ju gått från Visby och vem skulle inte vara lite less då, tur att det är för en god sak!

Totalt inkasserades: 12 500:- från köpmän och samhällsråd i Ånäset, 10 000:- från Norrmejeriet och sist 5000:- från kommunen vad jag förstod.. 

Här kommer bilder











och Miriam som gav en personlig gåva till herrarna. Hoppas de gillar rosa! Tycker att du var skit modig som tordes gå fram bland allt folk och lämna över gåvan!

Kalle tar saken i egna..

....tassar
A har nog sovit ikapp allt som han missat idag. Men tillslut, efter nästan 3 timmar blev Kalle less och gick för att väcka honom. Tror ju iofs att han ångrade sig lika snabbt då den hårda kramen kom..

Nu blir de mellis!

Handywoman

Idag har jag slitit mitt hår mer än en gång..

Var till Robertsfors för att hämta ut vårt nya modem, för att få igång tv och bredband (trodde jag). Då jag öppnade paketet var det FEL modem! Blev lite skogstokig kände jag och bättre blir det inte då man blir tvungen att sitta i telefonkö i 15 minuter.
Tydligen är det "rätta" modemet skickat den 11/5, så det är på väg.. Ja, vi får väl se om den saken. Var väldigt tydlig med kvinnan på support att det ska bli en ordentlig kompensation för allt stök och bök. Har ju varit så nöjd med Telia innan, så det vore tråkigt om dom sabbar det nu.

Efter maten skulle J sätta upp mörkläggningsgardiner i smårummen uppe. Jag började själv att montera den nya grinden från IKEA som jag bytt till mig av mamma. A börjar nämligen kunna öppna haspen på grinden som satt där innan, INTE speciellt tryggt!
J var tydlig med att han inte ville hjälpa mig att göra färdigt. Synd, för det hade nog gått lite bättre och snabbare om vi gjort det tillsammans.
Fick iaf ihop grinden, men då den skulle på plats blev det fel med mått och konstruktion. Svor och hade mig och J stod och kommenterade hur "dåligt" det skulle bli.
Men nu sitter den iaf på plats och fungerar utmärkt.. Men var måttligt irriterad innan det hela gick vägen. Ni som känner mig vet att det kan flyga både det ena och det andra runt omkring mig i stundens hetta. Vill även tillägga att jag är gravid och ännu mer mottaglig för galna uppror.

Tycker hur som helst att jag är rätt duktig som klarar även "karlagöra".. bara synd att fysiken på kroppen inte är den bästa.. Nu ska jag krypa ner i sängen som jag längtat efter sen jag steg upp imorse. Hoppas att A får sova och inte hostar allt för mkt, då kanske även jag får sova..
Godnatt godnatt alla mina 2 läsare!

Ändrad rutt!

Japp, grabbarna (gubbarna) som går för prostatacancern har ändrat rutt..
Imorgon går de mellan Åkullsjön och Burträsk, eller Bursträsk som det står på deras hemsida...

Hade ju tänkt gå en sväng med dom, men vad gör man nu när dom inte ens passerar Ånäset???

TRÅKIGT!

What a wonderful day!

Egentligen borde jag säga att det varit en underbar helg..

Lördagen bjöd på marknad i Å och tacoskväll med melodifestival på folkan på kvällen. Marknaden var liten men naggande god. Jag köpte endast ett par nya skor, en tunika och en skjorta till J.
På em/kvällen gick vi till folketshus för att umgås med vänner. En jätte trevlig kväll som avslutades snabbt då Albin vaknade i magknip. Jag och A gick hem och J kom SENT därefter.

Idag har vi varit på kalas i sommarvärmen. Det har varit jätte skönt. Då A sov i vagnen var det alldeles för varmt för mig att sitta i solen så jag gick in och la mig på sängen och somnade bums! J snickrade ihop sandlådan som för övrigt blir väldigt stor!
Ikväll är J och lastar upp latsbilen för att slippa gå upp så tidigt och kanske även slippa umgås med mig..??

Nu ska jag se på film, men bjuder på lite bilder innan!



Albin kikar på då de andra fiskar i fiskedammen, lite skeptisk.



Lilla Tim fiskar stolt!



Men trots allt så föredrar Albin att sitta i bilen och ratta på ratten..

Kolla på björkarna

I morse då jag vaknade låg morgonsolen över Flarken. Det var helt underbart och jag upptäckte att björkarna börjat "blomma" ut, nu är det dags igen!
Ta en titt ut genom ert fönster och sug in känslan!

Nästa vecka blir det dessutom högsommarvärme! Nu ska jag bädda ner mig i sängen, i tid för en gångs skull. För imorgon bär det iväg till frissan... LÄNGTAR!! Sen ska jag hämta vårt nya skrivbord också.. Börjar vara dags att bestämma färg och tapet inne i kontoret nu.. Kanske att man kan jobba hemifrån då man ska vara mammaledig!

GODNATT!

Gry baby

Kan man lugnt säga om mig igår kväll. Jag grät som aldrig förr till en väldigt sevärd film - "Nätterna vid havet"



Sist jag grät så till en film var nog flera år sen, då såg jag Patrioten. Men jag gissar att gravidhormonerna spelar mig ett spratt..
Så om du vill ha en filmkväll för dig själv, bunkra med näsdukar och öppna ditt hjärta. Den här filmen talar till dig!

Kortvarigt..

Då vi vaknade idag var A som en ny människa. Måste ju varit något tillfälligt, det är som om gårdagen aldrig funnits.
Såg dessutom Twilight då A somnade för natten och blev väl inte riktigt lika såld som alla andra. Satt INTE uppe och googlade om skådespelarna halva natten iaf ;-)

På em idag ska jag och A troligtvis åka till Selet för att kolla på fårvallning. Det ska bli lite intressant, mest för A kanske.
Någon fler som är ledig idag??

Lill grodan är sjuk

Då jag hämtade Albin på dagis idag hade jag ju inte förväntat mig en så slö kille. Han hade en sticka i långfingret som det varade ifrån, fick som tur var ut den då vi kom hem. Men det var mkt aj aj och gråt.
Sen somnade han i sängen för att sedan vakna och kräkas på mig.



Nu ligger han i soffan och ser på barnprogram, totalt utslagen.

Sen till något helt annat! Nu börjar det hända grejer hos "grannen". Gubben som köpte huset mittemot oss har rivit bort förrådet som var på sidan om huset. Jag tror det var lika bra. Det känns jätte kul att det börjar hända något där!
Idag har jag dessutom varit i tidningen också.. kommer att vara i tidningen även imorgon.. Kolla in den här länken:

http://www.vk.se/Article.jsp?article=277060&category=386

Nu ska jag lägga mig i soffan och snusa på lill grodan.. fast han är sjuk så är han hur mysig som helst!!

Tjao!

Kratta kratta kratta

Idag har vi trotsat vädret och krattat delar av gräsmattan, man behöver ju inte ta heeeela.
Imorse åkte vi iväg tidigt till Ängesbäcken för att hälsa på våra gamla arbetsgivare och kolla på förändringarna som skett sen vi jobbade där, det var många! Vilken lyx dom hade nu med robot och allt.
Vi tvättade bilen innan vi åkte hem, sen var det lunch och vila för hela slanten.. Jag somnade i solen och kan säga att det var VARMT!

På em har det varit skurar om varannat men vi har krattat emellanåt. Albin är en duktig krattare också, fast han njöt mest av att åka på skottkärran och brumma som en bil.
Imorgon börjar jag tidigt och J jobbar em, så vi lär inte träffas så mkt den här veckan..

Någon som vill hitta på något på em/kvällen så är det bara att höra av sig. Jag och Albin är alldeles ensamma..

Nu ska jag blåsa håret och sen ligga framför den hackande tv.n en stund innan det bär av till sängen. HOPPAS ALLA NI HAR HAFT EN TREVLIG HELG!

Hackande robinson!

Sådär, kvällen som man trodde skulle sluta med lite mys och lugn och ro framför tv.n slutade med irritation och onödiga diskussioner.
Telia digital tv, som vi har och varit väldigt nöjda med, har hackat hela veckan. Men vi har tydligen inget registrerat fel på vår uppkoppling så vad som är felet har vi ingen aning om. Vi bestämde oss hur som helst för att se Robinson på Tv4 Play, men även det hackade pga ojämn uppkoppling gissar jag! Blir skogstokig på sånt!.
Fixar dom inte problemet vägrar jag betala räkningen!

Sen till våra diskussioner om vad som ska prioriteras och inte.. Ja, det är inte så nyttigt att ta en kväll då man redan är trött och irriterad uppenbarligen. Vi får se vad som händer. Antigen en "leksak" eller en nyttosak, det beror ju förstås på vem man frågar..

Nu ska jag försöka ta fram lite priser på NYTTOSAKER!

Coca cola & glass!

Ikväll är det hockey för dom som vill på folkan i Flarken, gissar att det bara blir grabbar där. Själv sitter jag hemma, med datorn i knäet och tv:n på lagom avstånd, synd bara att det ska vara sånna störningar på vår tv!
Men jag tror jag ska hyra en film och ta fram lite cola och glass!

Tjohej!

Min (vår) nya dator kom idag!

Japp, nu sitter jag här med 2 skärmar framför mig! Jag kan se både tv och surfa samtidigt!, helt utmärkt för mig som gärna vill göra många saker samtidigt! Hihi, jag är jätte lycklig.
Än så länge är jag jätte nöjd. Nu måste jag bara höra med kusin J om han kan komma och hjälpa mig igång med det trådlösa nätverket så jag kan hämta lite bilder från den stationära datorn.

Shit, jag kommer att kunna göra en hel del nu. Skriva dagbok, blogga, titta på tv och bara surfa runt som jag vill! =)

Nu måste jag hjälpa J innan han kastar ut headsetet genom rutan...


Har försökt..

..blogga och suddat minst 5 ggr.
Jag har fan inget vettigt att skriva.

Jag är i v 29, vikten stiger med jämn fart, en sisådär 140 km/h. Mår prima, iaf då jag fått min choklad för dagen.
Motionerar med mamma, åtmintone TVÅ promenader i veckan. Sover väldigt gott, alla mina tre timmar i sträck.

Sådär.. det var ju ett super intressant inlägg..

GODNATT då!


Bilder..

Valborg

                       


      


Takbygge

              

Kalas för Tim 2 år

                  

WoW

Det finns verkligen dom som kan det där med att sänka en totalt!..

Nya tag då kanske?

Annars en trevlig helg med brorsan och hans sambo och underbart väder förstås! Lägger ut bilder senare!

RSS 2.0