I HATE HOCKEY!

Jag vet inte vad det är.. tror nästan jag är allergisk. Men hockey är nog bland det värsta jag vet.. Eller kanske det är det faktum att man slår igång tv:n och tror man ska kunna sitta och se samtidigt som man tar hand om två vilda pojkar?
Eller kanske är det så att jag är gravid och har O N T som f-n ikväll.. Jag har ju lixom inte haft möjlighet att sova några timmar efter jobbet idag, eller igår, eller någon dag tidigare för den delen. För då jag är hemma är alla andra hemma och vakna och högljudda och.., ja.., ni vet.
Eller kanske är det bara så att jag verkligen verkligen hatar hockey. För inte finns det något som jag tycker är så spännande att se att jag bokar mig framför tv:n och kopplar bort omvärlden. Näpp, jag kan inte koppla bort. Någon som kan?, hur tusan gör man?
Eller kanske är det så att det är jobbigt att lyssna på någon som sitter och ser och samtidigt skriker åt två vilda pojkar om allt dom INTE får göra, sluta hit och sluta dit, släpp det och sitt still..

Näää.. hockey är helt enkelt piss..

Nästan ett år!

Vet ni.. Jag tror jag ska börja blogga igen. Det är ju rätt så roligt, mest roligt förstås att läsa andras bloggar.

Just nu har jag damsugit, lite av en terapi för min del. Pojkarna, ja, även den store, sitter och har picknick i lekrummet. Rätt skönt att kunna ruska av sig även barnen en stund.

Förlossning nr 3 närmar sig också med stormsteg och fast jag inte törs erkänna så är jag OTROLIGT FÖRBANNAT JÄVLA less. Speciellt nu efter jul då foglossningen slagit till som en blixt på en klar himmel. Idag, till råga på allt, lyckades jag fälla ut benen i en split då jag halkade på uppfarten. DET VAR INTE SKÖNT!

Ikväll blir det lite planering inför företagsfesten, jag har gjort några förslag på affischen och jag hoppas att någon går igenom. Det blir jag som åker då vi inte "orkat" fixa barnvakt åt barnen.

En ny header kommer snart också. DÅ JAG FÅR TID!.. En sak som jag inte fick i julklapp det här året heller..

RSS 2.0