Bebisfeber...

Idag har vi städat och plockat. Jag och Albin tog en tur förbi mamma kring fika tid på fm, sen var det lunch och vila.
J skulle vara hemma tidigare idag men ringde och var sen (förstås). Det blev en stressig middag och sen iväg till Lövånger för att hämta fårskinn, tillbaks till Ånäset för att hälsa på Hans och Ulrica och deras lilleman.
Han var jätte söt, så nu blir man lite bebissjuk. Tur att man har en liten på väg i magen.
Albin blev förstås väldigt kär i bebisen och visste inte riktigt vart han skulle lägga händerna. Han kramade honom och ålade sig runt för att klämma och känna, men väldigt försiktig.

Ingen promenad idag. J har gått å lagt sig så jag får väl sitta uppe själv ikväll igen (Jippie). Gillar inte skiftgång, vi träffas i stort sett "never", då han är hemma så sover han mest..
Mitt huvud värker som tusan, har gjort mest hela dagen och det har gått hyffsat att koppla bort, men sen vi kom hem från bebis besök och en massa rännande så känns det som att jag håller på att sprängas..

Näh, blir tv:n och lite chips kanske, så får vi se om det ger sig.. Annars alvedon och sängen..

Camilla Camilla Camilla

Idag blev det 3 promenader. Fast den första skulle man kunna räkna som en LÅNG. Då jag och Camilla gått nästan hela varvet runt Gammelbyn mötte vi Miriam som var på väg till stallet, så vi vände och gick rundan åt andra hållet + att jag styrde Albin som sov.

Sen ringde Camilla mig för en dryg timme sen och ville ta en runda till! Jag vet att jag sagt två stycken, men trodde ju som att vi gjort bort dagens gärning då det blev en sån lång. Men det tyckte inte hon och det var ju jätte bra! Så vi tog en runda till. Jätte skönt att komma ut och bort från huset ett tag.
Men då jag och Camilla skilldes åt vi Järnaffärn trodde jag faktiskt att jag skulle måsta krypa fram för att överhuvudtaget ta mig hem. Mina jumskar värkte så det stod härliga till, blev tvungen att backa mig fram för att varje steg åt andra håller var outhärdligt..
Väl hemma blev det stretchning på HÖG nivå..

Huset tyst och skönt, med en sovande Albin. Underbart!

Stegräknaren slutade på 15169 steg = 11,5 km!

Jag som var så duktig!

Förra gången det visade plus på stickan så gick jag minst en promenad varje dag..
Men nu, suck.. Å ju mindre jag går desto mer dåligt samvete får jag.. Så nu får det vara nog med dessa "tyck synd om mig" fasoner.. Jag är ju verkligen inte sån.. Inte utåt iaf.
Så, idag blir det två promenader.. Då Albin ska sova lunch och ikväll efter han somnat.. NU JÄKLAR PETRA!

Om jag ska komma i form innan förlossningen så är det bara att he sig ut.. Varannan vecka blir det dock svårt eftersom inte J är hemma på kvällarna..

Å helger har jag bestämt att jag ska få dispens från att vara "duktig". Kanske blir någon form av aktivitet iaf.. Undrar om dom skottat ishockeyplanen? Bra för rumpan har jag hört, å låren!!

Albin sov som en gud inatt.. I SIN SÄNG ÄNDÅ TILL 02:30.. Men då vaknade han och trodde det var morgon, fick välling och somnade nog om själv sen, för jag somnade ifrån. Vi sov till kl 09...!


Lonely me...

L&S idag, det var trevligt! Och på tiden! Albin ramlade och slog sig då han klättrade i en dockvagn, det gick som tur var bra, inga tänder utslagna
Sen somnade han på vägen hem, jag fick äta lunch ifred. Konstig känsla men skönt!..

Då han vaknade åkte vi till R-fors, först in på Lord och sen till badhuset. Inte så mkt på Lord, bara lite kläder att ha då jag ska börja jobba. Hittade dock en "finjacka" till Jocke att ha utanpå kavajen. Men eftersom inte han var med var det ingen ide att köpa.. Synd då det var halva halva priset.. alltså 75%!
Det var trevligt på badhuset, fast Albin ville både simma själv och inte. Svårt då han inte kan och badringen har gått sönder. Ska nog beställa armpuffar med detsamma, om vi nu ska börja bada på onsdagar.. "Tanterna" i duschen försökte lära honom att säga mormor, just för att en av dom fick för sig att han kunde säga "starta" då han i själva verket sa gha gha och pekade på duschen och jag svarade - Ja, jag ska starta den...
Dom är för underbara och tjattriga då dom kommer för att motionera...

Det var seeegt med nattningen, tog typ 40 min, jag som trodde han skulle däcka direkt!..

Ingen promenad ikväll heller. Jag har alldeles för lite självinsikt känner jag, borde egentligen ge fan i att jag måste gå själv och bara gå.. För annars kommer jag nog aldrig igång!
Undrar dessutom om jag är den enda här som sitter hemma ensam (eller ja, J sover på övervåningen) ännu en kväll?? Näh, skulle inte tro det!

Så, typ 647 steg idag.. Ja jag vet, smisk ska jag ha.. Men vem ska ge mig det..??

Om det är något jag är bra på...

.. så är det definitivt att stressa..

Skulle ha barnvakt till Albin idag, som tyvärr fick förhinder, så jag tog med mig honom till stan. Det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. För det blir så himla mycket mer bök och stök och anpassning efter tider och annat.
Provade ändå lite kläder och blev ändå mer besviken, inte mkt som sitter snyggt just nu. Så det blev endast en mysdress till mig och en massa kläder till Albin. Sen det bästa, lite inredning, för det är så kul att piffa till i huset..

Vi var hemma till middagen med bilen full med kassar och en ny bilstol till Albin att ha i den andra bilen.
Nu ikväll har jag bakat bröd och hoppas att jag lyckats, får snart provsmaka. J är iaf där hela tiden och ska stressa på, undrar om han är sugen, det luktar ju så gott!

Det blev ingen promenad ikväll, ingen som svarade och jag känner inte för att gå ensam. Har lixom inte motivation till det efter den här stressiga dagen.
Men det blev iaf 5894 steg...

Stegräknaren...

Idag blev det 8503 steg = 6,4 km...

Undrar vad det blir imorgon då jag ska ränna på stan..

Jag minns..

Lilla damen som älskade att sitta i Sjöbotten och titta ut över åkrarna, ibland rusade ett par hästar förbi och hon fick spela tuff... Undrar vad hon gör nu???



Sol och bad i Sjöbotten. Ser ni vilken skillnad på hudton mellan mig och J.s syster..
Men varmt var det. Tror det hade varit träskkamp denna dag också, därav så många badsugna!



Jessicas möhippa (längst till vänster). Camilla vann förstås gocarten, sen minns jag inte riktigt placeringen, men jag kom på pallen iaf. Efteråt var det stadsfest i Skellefteå..



Nu ska jag byta bajsblöja på Albin för 2:a gången denna morgon, sen blir det kläder på och en promenad.. Skönt!
BTW, har inte fuskat med stegräknaren, har bara glömt den då jag varit duktig. Så, inte så många steg att redovisa. Bättre ska det bli!


LÄNGESEN....

Här har det varit full rulle sen i onsdags faktiskt..

Torsdagen bjöd på renolycka, där jag körde bakom bilen som krockade med 2 stora renar. Blev lite dramatiskt men många bilar stannade och hjälpte till. Kvinnan som körde (väldigt fort dessutom) klarade sig bra, med bara en smärre chock och total kraschad front.

Fredag var det begravning hela dagen, det var trevligt och sorgligt på samma gång. Det är svårt att hålla tillbaks tårar och klumpar i halsen då man ser nära anhöriga som förlorat någon de älskar. Jag kände ju honom också på sätt och vis, men alldeles för kort tid.

Idag blev det stan efter väldigt mkt stressande iväg. J tog sovmorgon så jag fick se till att jag och Albin kom iväg själv. Väl på stan blev det present jakt till min lillebror och pappas fru. Hann ju inte alls allt de jag hade tänkt, tiden rusar verkligen iväg. Lunchade (snabbt) med gamla kompisar från gymnasietiden och körde sen som en galning, kändes det som, till pappa för att fira ovanstående.
På hemvägen hade jag fullt upp att hålla Albin vaken, men det gick ändå, det trodde jag ALDRIG!
Nu sover han och jag känner mig helt utslagen av en stressig lördag som skulle bli lugn och skön. Måste nog till stan i veckan!...

Hittade lite bilder hos "svärmor" då jag var där och hälsade på... Jätte kul!



Vårsolen värmde en dag i maj, de var väl en sisådär 26 grader!



Här var det silvertema nyår -06 i Gamla Falmark

Lipstick Jungle



Åh, har blivit helt såld på serien och lever mig in i kvinnornas liv. Fasen också att man kan bli så besatt, försöker se så fort tiden tillåter. Men har iaf förstånd att gå och lägga mig i tid nu. Det blir ju en del bök och stök med A på nätterna nu när vi tvingar honom att sova i egen säng och inte PÅ mig.

Var till BM på fm och vägdes och pratade. A var med och rev ut en påse med tops över HELA golvet =/
Det var inte tänkt att vi skulle lyssna på några hjärtljud eftersom BM trodde att det skulle oroa mig mer än lugna mig, risken är ju stor att man inte får höra något alls om bebisen ligger illa till.
Men den lilla krabaten var väldigt angelägen om att berätta att allt är bra, den speedade på i 160 och snacka om att man blev glad. Nu är oron borta, åtminstone för ett tag.

Var till Miriam efter fikat så barnen fick busa av sig lite. Å det var en liten herre som verkligen släppte lös, det är så mysigt att se vilken energi dom har.
A är inne i någon konstig period nu. Han slänger sig ner på golvet och skriker om han inte får som han vill.. Det enda som fungerar är att ignorera.. Sen när han är redo att lugna ner sig är han välkommen att tröstas..

Nu ska jag nog gå och lägga mig.. hoppas jag hinner somna innan han vaknar!


Motionera mera..

Nu är man igång igen, får vi hoppas. Väntar ju ständigt på bakslag känns det som.

Hinner inte blogga så mkt idag, ska försöka stöka färdigt innan Albin vaknar sin andra gång ikväll, å då brukar det behövas lite mer uppmärksamhet..

Lägger förstås in min..

"Stegräknare":
Slutade idag på 6900 steg, alltså ca 5,4 km.. =)


En helt "vanlig" söndag...

Nu har vi nog återhämtat oss. Det är väl egentligen bara Albin som äter lite dåligt, men det ska väl ge sig det med.

Vi var till Selet idag och kollade när en tacka lammade, med lite hjälp förstås. Albin säger bääää så fort vi stannar av bilen.
Vi var lite spak då vi kom hem, det blev rester. Men goda sådanna!
Albin fick med sig en "ny" säng från Selet, som vi har bäddat och gjort i ordning. Det blir nog jätte bra! Han sover då i den än =)

Börjar mitt ny liv idag, kommer från och med nu att lägga in min stegräknare här..
Idag blev det 5296 steg, vilket är ungefär 4,5 km. Det mesta kan man väl räkna från promenaden som blev nu ikväll, med trevligt sällskap.
Vill passa på att säga GRATTIS till en bekant som ska ha barn! Det måste vart efterlängtat!!

Slänger in lite bilder på lillgrodan också. Kram!



Nyduschad med håret på vift!



Nygamla sängen!



Skit unge!, bokstavligt talat!



Åsså bästisarna som busar det dom kan.. och får...

Avskedsansökan...

... vem fan ska man lämna den till?!!!

Jag orkar inte bråka, kämpa eller ens försöka med dom här jäkla nätterna längre.. Man tror att man har kommit in på rätt spår å sen skiter sig alltihop pga sjukdomar eller annat. Dessutom är vi inte ens eniga om hur vi ska ha det.
Vill sååååå gärna bara kasta in handduken för jag känner mig totalt maktlös! Förbannade jävla skit!
Å som grädde på moset får man höra hur underbart alla andra har det med barn som sover själv, HELA natten, å det är barn som knappt är en vecka gamla!
Så förbannat jäkla orättvist!!!

Jag är trött, jag är less och totalt nedstämd!!! Fy fan för den här skiten!

Så där ja!

Då har hela familjen klarat av vinterkräksjukan också, undrar vad som kommer härnäst! Vi är jag optimistisk?!
Jocke började kräkas igår kväll då jag och Albin gått och lagt oss, men klagade redan över konstig mage då han kom hem från jobbet.
Vi alla har lite problem att få i oss ordentligt med mat, måste vara snäll och försiktig med magen nu...

Snart så ska det vända! HOPPAS!

Bjuder på lite bilder från Albin och Jockes helg..



Ja, han klättrade visst upp på bordet...




..besökte älgen hos gammelfarfar..



... och åt ärtor, bra där pappa!


Vatten vatten..

Här dricks det för fullt ur kranen, både jag och Albin dricker vatten som aldrig förr. Det är väl dock det enda jag fått i honom idag. Trodde han var "frisk" eftersom han var så pigg och spyfri hela dagen igår. Men det slog om inatt och vi fick byta några blöjor, Jocke fick sova ca 3 timmar innan det var dags för jobb.
Jag har också svårt att få i mig mat, får truga lite grann och ofta. Hoppas det är 100% bra i helgen.. suck

Vinterkräksjukan??

Ja, vi tror att den började igår.
Albin började kräkas då vi höll på att laga mat och sen var det min tur. Höll på i 12 timmar innan jag ringde sjukvårdsrådgivningen, eftersom jag hade lite blod i gallan.
Ambulansen kom, men dom tyckte jag såg "oförskämt pigg" ut, så jag slapp åka in. Har hur som helst fått behålla det jag druckit i över 12 timmar nu, men mår fortfarande lite kyvens.
Albin kräktes sista gången kl 05 i morse, så Jocke har verkligen haft att göra inatt.

Dagen har gått ut på att dricka, sova, dricka och sova. Albin har också varit lite medtagen och sovit en del, skönt för Jocke. Nu väntar vi bara på att det ska drabba honom också, så att jag få bjuda igen lite på servicen som jag fått...

- Föder hellre 10 barn än att må så här
- Du måste glömt hur det var att föda barn, svarar Jocke då..
Hm, ja kanske det..

Hoppas hur som helst att bebisen i magen mår bra, lite smått orolig nu...

Bryr mig alldeles för mkt...

Ja... suck..
Det gick ju super för Jocke att lägga Albin i helgen OCH han SOV dessutom 12 timmar om man inte räknar med avbrott för välling.
Igår kväll la han honom igen, tänkte fortsätta nu när han börjat så bra. Det gick verkligen super. Han somnade utan protester och sov till ungefär 23.00. Bara det att när han började knysta ville Jocke gå ner och göra välling medan jag sa att han skulle vänta..
Slutade ju självklart med en massa skrik och omnattning för Jocke i en dryg timme..
Vi viskade lite kommentarer till varandra, var inte alls vänner. Det slutade med att jag gick ut och la mig i gästrummet. Har bestämt mig för att sova där nu. Jag ska iaf inte sova i samma rum som Albin...

Lite pics..

... å lite minnen



Kom väl på att vi skulle klä ut oss i sista stund.. ändå var vi minst utklädda...



Sommar!!



Livet!, då det nappar!



Här var det så sjukt mycket mygg och knott att då vi skulle äta fick man blåsa framför sig för att dom inte skulle följa med smörgåsen in.. Sen kunde man ju räkna med att man hade kaffe med mygg... Yammmi!



Här triiivs sambon framför elden och bror med sin sambo i solen!



Semester med lilleman i magen..



Grilla! Det är SOMMAR... här var jag väl i 5 månaden...!

Bort med julen..

I morse då jag vaknade hade vi 17 grader inne, tyckte det var lite kallt. Ett larm hade utlösts på luft/vatten värmepumpen som jag till en början försökte åtgärda själv, men blev tillslut tvungen att ringa efter Flarkens Rörservice. Han gjorde inte så mycket, vred på ett vred och torkade bort lite vatten, sen fick jag lite nya instruktioner om vad som är bra och inte så bra..

Efter min efterlängtade, SENA, frukost drog jag igång en städning som blev väldigt långdragen. Har tagit bort julen och försökt plocka fram lite annan dekoration. Jag börjar faktiskt vara rätt nöjd nu. Har beställt lite grejer från Jotex, som vår/sommar gardiner tex. Vill få in lite ljus!
Vill ha lite mer pengar och köpa mer fina ljusa grejer... Men det blir väl..

Nu längtar jag bara efter vår och sommar, tänkt att få ta på sommarklänning och bara gå ut på gräset utan skor. Längtar efter att få sitta på vår altan och fika och umgås med vänner.. Mest längtar jag nog efter den lilla som ska komma..
Eller näh, NU längtar jag nå fruktansvärt efter mina älsklingar som aldrig behagar att komma hem. Har en gryta på spisen som doftar underbart, vill bara ha lite sällskap också!

Inte så självklart..

Ja dom vann ju såklart. Men det var inte så självklart som jag trodde. Efter bara ca 16 min hade brorsan förbrukat sina 3 mål, sen var det stendött länge.
Ställningen i slutändan 6-5 i sudden..


Läs om det här på Folkbladet

Nu ska jag äta frukost och sen ta en lång, rask promenad =)

Ensam livsnjutare..

I fm skickade jag iväg sambon och sonen för att få en helg för mig själv. Förhoppningsvis ladda upp med nya tag och mer lust.
Just nu sitter jag och väntar på mina varma mackor som är i ugnen, snart klara!
Har jobbat en stund idag och ikväll blir det stan med mamma Vi ska tydligen se en VIKTIG match mellan min brors lag och en kund till mammas företag, spännande. Håller såklart på brorsan och är inte alls orolig eftersom han är så otroligt duktig. Hoppas att Albin ärvt lite av hans egenskaper...

I helgen ska jag njuta av att vara ensam men samtidigt vet jag att jag kommer att längta efter mina älsklingar.. PUSS PÅ ER!

Du som kommenterat spydigheter, träd fram! Hehe

Nu är mina mackor färdiga!

Kritik eller spydigheter..

Jag kan tåla kritik, men INTE spydigheter. Du som anonymt lämnat kommentarer i min blogg, stå för dina spydigheter. Du vet inte hur vi har det därför tycker jag inte att du ska skriva om det som om det vore självklart.


Till något annat;
Vi hade jätte trevligt i Selet. Passade på att springa in på varuhuset och köpa en ny overall till Albin och den blev jätte bra, varken för hård eller för "mjuk", så han gick runt stora ladugården näst intill obehindrat och kollade på hundar och får.
Efter middagen spelade vi spel medan Albin lekte runt oss och passade på att bajsa i blöjan. Så det blev bad vilket blev väldigt populärt och vilken engeri han har!
Vi åkte hem 21:30 utan minsta tecken på trötthet men innan Å så somnade han. Just nu sover han i VÅR säng och jag ska snart göra honom sällskap. Hoppas på en toppennatt..
Imorgon åker mina älsklingar bort, lite ångest har man. Får man önska att få vara ensam en stund redan!?!

Låter oftast värre än vad det är..

.. det här med sömnen är verkligen irriterande. Men man får väl helt enkelt acceptera att det är som det är.
En god vän ringde mig igår kväll efter mitt bloggande och gav mig lite tips. Men fast jag tog till mig alltihop har jag inte lyckats skrida mina planer i verket.
Albin och min sambo åker bort i helgen, dom ska bo hos sambons föräldrar som åker till S-vall. Jag har både ångest och längtan, måste ju lära mig att släppa på trådarna. Även om jag förbjudit honom att vara på isen :-/ (man kan väl aldrig förbjuda någon, men önska kan är ett bättre ord)
Så att väcka sonen tidigare imorse blev inte av, var så fruktansvärt trött själv och em luren blev också längre än planerat. Men jag tänkte att dom ändå ska åka bort i helgen och där kommer inga tider att följas. Vi får ta tagi rutinerna efter helgen.. måste ju bli lite ordning innan dagisstarten..!

I em ska vi åka upp till Selet och umgås, fördriva lite tid och äta middag. Så det blir väl senare än vanligt i kväll med. Ger välling där och hoppas att han somnar i bilen. För jag ska lägga mig TIDIGT ikväll, ellerhur Albin!?

Mina kvällar!!!

GAHHHH, jag blir faktiskt tokig snart!!
Då min sambo jobbar em har jag näst intill INGET eget liv!.. Jag räknar timmarna tills dess att Albin ska gå och lägga sig, men varför det.. Bättre att räkna timmarna tills det här helvetet är över!
Det tar allt mellan 5-30 min att lägga honom, sen har jag ungefär 30 min till 1 timme för mig själv innan det är dags att gå dit och göra om hela proceduren.. Detta brukar oftast resultera i att min kväll för egen tid är ÖVER. För att ligga med honom i ca 30 min och sen är han pigg... JÄTTE KUL!!

Jag vet inte vad jag ska göra, håller på att gå i taket snart!!! Vill bara sticka härifrån!!

Trettondagsafton...

Vilket super initiativ av oss! Vi beställde pizza och samlade upp vuxna och barn från hela byn, totalt var vi ca 11-13 par. Några åkte hem lite tidigare medan vi andra stannade och spelade Buzz, såg ishockey och umgicks. Det var jätte trevligt, detta måste vi bara göra igen!



Idag har vi varit och grillat nedanför Flarkberget med några vänner, det var jätte mysigt, även om de flesta frös trots att de försökte släppa lös barnasinnet.. Sen har det snöat och snöt i massor... Men det är bra, mer vill vi ha..!

Idag går mina tankar till Thorvald Frisk som avled igår. En pensionerad man med en stark passion för snickerier. Han snickrade bla vårt fina barnbord som Albin har. En far, en farfar, en morfar och en älskad man. Vila i frid! Vi tänker på dig och de anhöriga.

Pinsamt!!!

Å så pinigt!
Har ringt rint hela morgonen för att fixa och trixa för ikväll. En del svarar, andra inte. Men speciellt en person har varit extra terrad.
Så jag ringer kl 10:00, det är väl ingen som sover nu.. Men, det svarar en yrvaken person som presenterar sig som den person som jag söker;
- Hejsan, mitt namn är Petra. Ursäkta om jag väckte dig..
- Ingen fara
- Tänkte höra om Folkets Hus är ledigt ikväll
- Jag har ingen aning.
- Okeeeeej, har ju som hört att det är du som har hand om tidsbokningarna.
- Det måste vara morsan dåra...
Här fattar jag fortfarande inte att jag förmodligen pratar med fel person!
- Jaha, hur får jag tag på henne då (beredd att skriva ner ett nummer)
- Eh, kan du ringa lite senare
Hm typ när, tänker man
- Jaha, mitt på dan då eller?
- Ja precis
- Okej tack, hej!
Sen går det upp ett ljus för mig. Kan det ha varit ett av hennes barn som jag pratade med... Ååå, så pinsamt!

Undrar om jag törs ringa igen!! Måste juh!!

Mycket uh uh, bäää och iiihhh iiihhh

Vi åkte till mamma i Selet idag. Sambon jobbade lix och jag vägrade vara hemma själv idag igen. Först var vi inne och lekte, fikade och pratade. Sen var det ju dags för Albin att sova så vi klädde på oss ordentligt (hjälpte inte riktigt) och gick en lång promenad i kyla. Det blåste kallt i ansiktet men efter ca 2-3 km så var vi rätt varma allihopa. På hemvägen var mina ben väldigt tunga, snacka om att jag fick ont i ljumskarna.... AJ AJ AJ. Om jag är otränad, jajamensan! Men det ska bli ändring på det! Vägrar bli onödigt tjock denna graviditet.

Så det blev inte till att sitta inne idag, har ju faktiskt varit ute också..

Nu kom sambon äntligen hem.. Det är så tråkigt att vara ensam! Vad gör ni imorgon? På trettondagsafton och allt???!!!

vad gör ni...

..en dag som denna? Jag vet inte vad det är med mig men det är så fruktansvärt kallt, tror inte jag är van ännu. Jag och sambon var ute och gick i fredas, det blåste och gjorde riktigt ont i ansiktet av kylan. Tycker verkligen det är tråkigt när det är sååååå hääääär kaaaaallllllt!!!

Hur som helst så spenderade vi stora delar av dagen inomhus igår; inne hemma, inne i bilen, inne hos brorsan och Maria (som fyllde 25), inne i bilen, inne på Ica Maxi, inne i bilen, inne hos Emelie och Peter på tomtebo, inne i bilen och sist inne hemma... Så mycket inne blev det, men förstås mellan alla dessa "innen" var vi ju tvungen att vistas ute.. usch och fy, jag gillar INTE kylan...

Så, vad gör ni en dag som denna?? Jag vet att jag ska vara inne!

Till mina bloggläsare..

De lyckliga tu igår blev mamma och hennes blivande man Johan. Dom kom med pizza så vi slapp laga middag. Sen åt vi glass till efterrätt och spelade Wii. Vi hade jätte trevligt och mamma vann förstås golfrundan men liten marginal till 2:an som självklart var jag då! Johan och Jocke delade en väldigt hård sista plats på +10. Men det blir revanch har jag hört!

Till en vän som flitigt lämnar kommentarer i min blogg: Klicka inte såååå många gånger på musen..hihi ;-) Trevligt att du kommenterar iaf och fortsätt med det!

Till Anneli: Den lilla svarta passar jätte bra som nattlinne, speciellt nu när det blir mkt spring på natten; toabesök och vällingbak bla. Men det kan bli svårt när magen blir större, då töjer jag väl ut den. Trevligt nyår på er, hälsa mina kusiner också! (OM NI INTE LÄSER SJÄLV FÖRSTÅS)

Nu ska jag och A in till stora staden Ånäset och komplettera lite matvaror. Det är kallt idag så värmaren på bilen går för fullt.. Burr... NU är det vinter..

Första dagen på det nya året...

.. vilken känsla hade ni i magen då ni vaknade imorse? Förmodligen bakfulla och illamående.. INTE JAG! =)
Sitter just nu och funderar på vad jag ska göra idag, det är lite kallt ute men jag är även sugen på att hälsa på någon. Vi får väl se vem som blir de lyckliga tu.

Vi hade jätte trevligt igår, även om jag fick tvinga sambon hem. Blev så fruktansvärt trött och kunde inte tänka på annat än morgonen efter, var även lite orolig att Albin skulle bli pigg då jag väckte upp honom för att åka. Men allt gick bra.
Vi grillade vårt eget kött och åt potatisgratäng (super god), sallad, sås och bröd till. H&U hade gjort en kalasgod efterrätt som vi tryckte ner en stund efter maten.
Karlarna drack för glada livet och vi särringar, som någon sa, var nyktra. Tack för en underbar kväll och start på det nya året, ni som var där! Det här måste vi göra om!...

Glad 1/1 2009!!!

RSS 2.0